Tak se musím pochválit a poděkovat Honzovi.
Otestoval jsem si svoje Arduino Loconet hračky a musím říci, že jsem celkem spokojen.
Centrála z21 se chová docela přijatelně. Mám pár chyb v software - jednak se mi úplně nepodařila obsluha dlouhých adres, druhak se mi nedá změnit směr jízdy z LocoNet ovladače, ale jinak funguje celkem obstojně, souběžné ovládání multimausem a Daisy II je celkem v klidu. Někdy se nesprávně "nezapropaguje", že lokomotivu ovládá druhý ovladač, ale pro běžné ježdění celkem v pohodě.
Pak jsem si otestoval jestli dokážu udělat detektor obsazení, tak ten mi funguje celkem v klidu, zase drobnost - chtěl jsem ho naučit LNCV(SV) ovládání jako má Uhlenbrock 63340, to se mi úplně nepoedlo, ale nastavování pomocí tlačítka a ledky je v pohodě.
A poslední je LocoBuffer - tedy rozhraní mezi PC a LocoNetem, to funguje naprosto bez zaváhání (to se dalo čekat, tam je toho opravdu málo co by nefungovalo).
Takže už stačí jen abych měl trochu času a udělal jsem nějakou dokumentaci a je to.
Celé je to koncipované tak, aby to bylo užitečné zejména pro lidi co mají Daisy II a některé zásadní komponenty jim schází.
Jindra