návrat

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: návrat

Příspěvekod miroslav lengyel » sob 26 bře, 2016 7:05 pm

No polevil,je to pořád boj. :x Dnes jsme byli v říši doplnit nějaký proviant(rychle přes kopec a zase zpátky) a odpoledne jsem si zase musel lehnout.Pak jsem se zmohl na osazení střechy a slunečníků na letní terase,usazení hostů ke stolům a tím jsem skončil. :oops: Zítra zkusím oživit chodníky a hradní nádvoří,ale lidičky rychle ubývají. :wink:
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod Gene_Simmons » ned 27 bře, 2016 11:17 am

No jo, Míra se už skoro uzdravil a už zase jede jako hlemýžď sprintér :lol: :lol:. Pěkný hostinec, ale já bych tam asi nešel, je to tam jak u suchánků :lol:, na stolech není ani sklenička, natož talíř, chudáci lidi :cry: :lol: :wink:.
Modelový svět H0 Gene Simmonse
http://modelovy-svet-gene-simmonse.cz/
Gene_Simmons

Příspěvekod miroslav lengyel » ned 27 bře, 2016 1:36 pm

Jsem si vědom,že fotky nejsou nic moc,ale při pozornějším pohledu si nelze nevšimnout hostinské nesoucí pivo. :wink: :D
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod Gene_Simmons » ned 27 bře, 2016 3:52 pm

Ať koukám :shock: jak koukám :shock:, tak tam žádnou hostinskou nevidím. A to valím bulvama, co to jde :lol: :lol:. Nebude ona teprve u výčepu a pak se bude pomalu šourat hostincem :lol: :wink:? Zatím co hosti umírají žízní :wink:.
Jo mimochodem takovou hospodu znám, párkrát jsem tam byl a už tam nikdy nepůjdu :cry: :lol: :wink:.
Gene_Simmons

Příspěvekod vmucha » ned 27 bře, 2016 4:03 pm

Hostinská. Třetí fotka. Mezi slunecniky u steny restaurantu. V ruce pullitry..
Doupovská dráha 2. epocha TT
vmucha

Příspěvekod miroslav lengyel » ned 27 bře, 2016 4:46 pm

Gene_Simmons píše:Ať koukám :shock: jak koukám :shock:, tak tam žádnou hostinskou nevidím. A to valím bulvama, co to jde :lol: :lol:. Nebude ona teprve u výčepu a pak se bude pomalu šourat hostincem :lol: :wink:? Zatím co hosti umírají žízní :wink:.
Jo mimochodem takovou hospodu znám, párkrát jsem tam byl a už tam nikdy nepůjdu :cry: :lol: :wink:.

Se divím,že jsi do té hospody vůbec trefil. :wink: :lol:
Přílohy
hostiská.jpg
miroslav lengyel

Příspěvekod Gene_Simmons » ned 27 bře, 2016 8:20 pm

No jo, máš pravdu, je tam. Fakt jsem ji neviděl, nějak mi splynula v davu. Takže to bude asi těsně po otevíračce :wink:, lidi se tam nahrnuli a obsluha nestíhá :lol: :wink:.
Do hospody trefím vždycky, poněvadž jdu po čuchu :lol: :lol:.
Gene_Simmons

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 29 bře, 2016 5:19 pm

Tak jsem zase sázel.....lidičky. :lol: Vytáhl jsem foťák,hlavně kvůli těm hůře vidícím :D ale jestli to pomohlo nevím,snad ano. :idea:
Udělal jsem znovu fotku z hostince,tak snad už je ta paní s pívem vidět lépe. :idea: Také jsem se pokusil vytvořit malý parčík za kostelem,zbytek pak zde. http://lengy.rajce.idnes.cz/Pristavek#229.jpg
Přílohy
235.JPG
228.JPG
miroslav lengyel

Příspěvekod Gene_Simmons » čtv 31 bře, 2016 9:34 pm

miroslav lengyel píše:Vytáhl jsem foťák,hlavně kvůli těm hůře vidícím :D ale jestli to pomohlo nevím,snad ano. :idea:
Udělal jsem znovu fotku z hostince,tak snad už je ta paní s pívem vidět lépe. :idea:

Ty hůře vidící už pani hostinskou vidí, ale zase je to malá fotka, takže si na to musí brát lupu :lol: :lol:. Co třeba na foťáku nastavit větší rozlišení, aby byla fotka větší, pak by to asi bylo ideální :wink:. Jinak se stím pěkně pereš.
Gene_Simmons

Příspěvekod miroslav lengyel » čtv 31 bře, 2016 11:42 pm

Fotky lze zvětšit,vložit větší nikoliv. :wink:
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » čtv 28 dub, 2016 4:01 pm

času není mnoho :? ,tak jsem aspoň osázel stromky,abych se zbavil té obří krabice,ve které dorazily. :D Taky jsem si zkusil vyrobit nějaké stromky z přírodního základu,tedy merlíku osinatého.Tedy bordelu je kolem toho plno,ale zase to jde poměrně rychle. :wink:
Přílohy
237.jpg
238.jpg
241.jpg
miroslav lengyel

Příspěvekod workous » pát 29 dub, 2016 9:46 am

takže bude kalaudace města jak vidím moc už ti tam toho nechybí...
Roco Geoline/DCC DR5000 + RocRail/JMRI momentálně v pauze..
workous

Příspěvekod miroslav lengyel » pát 29 dub, 2016 12:49 pm

Tam je ještě práce doslova jak na kostele. :D Ovšem hrubě jsem podcenil velikost a váhu tohi dílu,takže je k jeho vyndání potřeba 2 lidí. :? Zatím jezdím bez nehod a veksle taky makají,tak snad ho nebudu muset vyndavat moc často. :D
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » pon 30 kvě, 2016 4:45 pm

Tak jsem se zase o kousíček posunul a zahustil jeden a částečně druhý díl přírodními stromky. :D Více zde. http://lengy.rajce.idnes.cz/Pristavek#242.jpg
Přílohy
242.jpg
243.jpg
244.jpg
miroslav lengyel

Příspěvekod Gene_Simmons » ned 05 čer, 2016 2:16 pm

Ahoj Míro, ty světle hnědé stromky z Merlíku příjdou ještě olistit? Nebo jsi použil nějaké podzimní listí?
Gene_Simmons

PředchozíDalší

Zpět na Modelové kolejiště