freekey píše:To vypadá moc dobře. Jak budeš dělat zábradlí? Lept?
Ahoj,ano zabradlie bude lept,ovsem ak ho zozeniem. Inak,dnes dokoncene rytie reliefu na viadukte Chramosne,uz len kamennu rimsu a mozem sa hrat s farbickami
Tak dnes natrety cely viadukt tzv.zakladnou farbou,po preschnuti budu nasledovat dalsie vrstvy inofarebnych odtienov,priebezne stieraných,a potom uvidíme co sa z toho vykluje
já bych to už rozdupal asi neskutečná práce Tmavý, světlý.. to se pozná až se to zasadí do krajiny.. kdyby byl světlejší tak by třeba až moc svítil na kolejišti... Mě osobně se odstín líbí.
Ahojte,som rad ze sa vam to paci,a ci je tmavy alebo svetly,to neviem urcit ani ja.Pre predstavu ako to vypada tak fotka Telgartskeho viaduktu,fotene na dennom svetle,pod mrakom.Inak dalsie foto tohto viadutu som uverejnil skor,tusim zesu na 9 strane tohto vlakna. download/file.php?id=18632&mode=view
maximálně zkus práškový pigment světle šedý nanášet velkým tupým štětcem a pak opatrně zalakovat. Zkus to na nějakém malém kousku a podle toho uvidíš, jak to vypadá. TB
V ramci tréningu som si strihol par listnacov.Material na olistenie JTT FF 1001-zelena svetla,vyska stromkov 120 mm-to len aby sa nepovedalo,ze nic nerobim
Ahojte,dnes nic zo stavby.Pridavam par foto,ako bude vypadat moj rychlik Horehronec.Pravda,budu v nom zmeny,namiesto jedneho vagonu pribudne restaurak+este jeden,prerobim na BDa.Dlzka supravy takmer 120 cm,okuliarnik je moj da sa povedat prvy model,ktory som postavil,je y odliatku p.Ciza,len ma dorobeny hlavny ram.Posadeny je na pojazde BR 215 Roco.Upozornujem,tento model neni vhodny pre oci pocitacov nitou