Škoda že ho nikdo nepoužívá (což se nedivím), jinak bych na arduino day ukázal, jak se s použitím arduina za $1,50 (cca 36Kč, nebo 1,33€) udělat převodník z loconetu do černé roco kostky, aby se dalo provozovat současně loconetí ovladač a multimaus.

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
fulda píše:Jak už to tak u LocoNetu bývá - všechno je tak nějak složité.....
fulda píše:Jak už to tak u LocoNetu bývá - všechno je tak nějak složité.
Škoda že ho nikdo nepoužívá (což se nedivím)
HonzaM píše:Pokud jde o zpětnou vazbu ve spojení s ústřednou Daisy II, lze použít dekodér Digitrax BDL168, nebo Digirails DR4088LN.
fulda píše:HonzaM píše:Pokud jde o zpětnou vazbu ve spojení s ústřednou Daisy II, lze použít dekodér Digitrax BDL168, nebo Digirails DR4088LN.
Jak je to s použitím Uhlenbrock 63340 ?? Od té mám nějaké papíry, tak bych se na ní mohl podívat. Bude mi fungovat s Daisy ][ ??
Takže ten Uhlenbrock nefunguje?HonzaM píše:fulda píše:HonzaM píše:Pokud jde o zpětnou vazbu ve spojení s ústřednou Daisy II, lze použít dekodér Digitrax BDL168, nebo Digirails DR4088LN.
Jak je to s použitím Uhlenbrock 63340 ?? Od té mám nějaké papíry, tak bych se na ní mohl podívat. Bude mi fungovat s Daisy ][ ??
Mohlo by být zajímavé vyzkoušet s Daisy II možnost použití loconetového modulu Digikeijs DR4088LN, ten má i vstup S88.
zdeno píše:tak nejak nevim,
pripada mi ponekud zvracene pouzivat veci od Lenz(Roco) na Loconet. Ne ze by to neslo, ale pripada mi to jako skrabani se levou nohou za pravym uchem, pres ctvery dvere.![]()
Tendence napasovat Roco veci na Loconet je paskvil a nebude to delat dobrotu. Takze pokud mate Roco, kaslite na Loconet a to same naopak.
zdeno píše:Obe sbernice a rozdilny zpusob zpracovani jsou opravdu hodne rozdilne a obojsmerny prevod je na hrane realizovatelneho.
fulda píše:fulda píše:HonzaM píše:Pokud jde o zpětnou vazbu ve spojení s ústřednou Daisy II, lze použít dekodér Digitrax BDL168, nebo Digirails DR4088LN.
Takže ten Uhlenbrock nefunguje?
Nebo je to tak, že "zeptejte se na co chcete a já na co chci odpovím"?
zdeno píše:pouzivat DCC komponenty na Loconet neni moc dobre. Ale pokud to nekomu vyhovuje, nelze mit namitky.
Jake prestavniky chces pouzivat ?
---
DR4088 je urceny na S88, to znamena, ze s Loconetem nema nic spolecne. Ale existuje s prevodnikem na Loconet a to uz pouzit jde. Cena 60 Eur.
BLD 168 je urcen na Loconet. Ovsem cena 120 dolaru je dost vysoka. Ale pokud si to clovek nedokaze vyrobit, tak to musi koupit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků