Moderátor: Michal Dalecký
greenery píše:U takové BR64 ROCO je nárůst skoro 100%.
George V. píše:greenery píše:U takové BR64 ROCO je nárůst skoro 100%.
...není. Nelze brát za bernou minci cenu mašiny ze setu. Samostatně prodávané byly dříve výrazně přes 200Eur. Naopak bych řekl, že v katalogových cenách momentálně podstatně zlevnila....
jihous píše:U roca se něco muselo stát. Dělám úzkou HOe a tam osobní vozy, nedávno nabízené za 1400 a nějaký drobný, koupíte nyní za 800-900. Mašina mariazell byla za 4700 a teď za 4000. V rakousku to nazvali vymetáním pavouků ze skladu.
A2C píše:Ďakujem za doplnenie![]()
Bol som z toho trocha zmätený nakoľko som tam videl staré známe tváre z oboch firiem Ferrotrain i Halling, čo sa mi pochválil Robert z Ferrotrainu, že keď budem niečo chcieť od Hallinga tak mám napísať jemu lebo sú na jednej adresePričom mi chlapík od Hallinga nepovedal nič nového
Tak som nevedel do akej miery sa spojili.
Čo sa týka Micro Metakitu bol som dosť sklamaný, keď už si kupujem lokomotívu za toľké peniaze tak si s ňou chcem i zajazdiť, nie len na ňu pozerať.
Alebo príklad zo života, keď si vezmete supermodelku tiež sa s ňou chcete aj pohrať, nie len ju mať vystavenú v časopisoch
Kulsud píše:Viděl jsem to u prodejce, jsou to krásné modely. Hned jsem byl upozorněn, že mnou použité oblouky to neprojede. Asi opravdu určené pro toho, kdo to má ve vitrině, nebo jezdí na "skoro reálných" obloucích. Nerozumím té politice, je spoustu lidí, co má peníze a nemá tělocvičnu na kolejiště.
Michal Dalecký píše:
754 015-6 ČD od ROCO na trhu zatím v analogové verzi.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků