Tome tento modul stejně jako modul od STE má své mouchy najdi si v DDC bylo řešeno přidáním odporu, ale moc to nefungovalo - myslím, že řešení najdeš u Fuldy.
Naposledy upravil workous dne stř 09 bře, 2016 6:53 pm, celkově upraveno 1
Roco Geoline/DCC DR5000 + RocRail/JMRI momentálně v pauze..
Jo koukám na to. No a právě to je ono. Cena je 820kč. OK, ale tovární výrobek co jsem dával odkaz je jen o 100kč dražší. A teď "babo raď". Nerad bych se znovu spálil a udělal si doma sbírku modulů vratných smyček.
No v tom ti asi nikdo neporadí,jakej modul koupit,protože posrat se může jakejkoliv,nám to zatím funguje bez problémů,mám je už asi 4 roky a žvejká to všechny dekodéry. Majkl
Já bych se digi-cz nebál. Autor je zde prověřená a znalá osoba a navíc pokud s ním budeš mít problém, tak ti pomohou z řešením. Obrať se tedy z dotazy přímo na správce a provozovatele webu - Bohouš - memberlist.php?mode=viewprofile&u=1414
Ps: tím zde rozhodně nechci lobovat za gigi-cz. Nicméně jeden problém jsem měl z jejich produkce, ještě když gigi prodával mr. Hlaváček. Problém jsme vyřešili k mé spokojenosti bez problémů a s velkou trpělivostí z jejich strany.
Není to sice vůbec dokonalé,ale je to moje naprostá prvotina a stojí,takže to bude chtít dál zkoušet a stavět další budovy,až se to povede. Na tomhle jsem si hlavně vyzkoušel materiály a taky jsem stanovil rozměry budovy.