Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
Střelec píše:Jo - psalo se o tom. S takovým přístupem se nabídka na trhu železničních modelů nikdy na slušnou úroveň srovnatelnou s plastikovým modlářstvím nedostane. A dost potenciálních zájemců odradí.
Seebleith píše:Střelec: očividně jste vysazený proti malé železnici. Už podle vaší diskuze na jiném serveru, kde jste se nesmyslně pustil do srovnávání staré stavebnice se stavebnicemi novými. U tohoto tématu jste zase na stejné vlně.
Střelec píše:Seebleith píše:Střelec: očividně jste vysazený proti malé železnici. Už podle vaší diskuze na jiném serveru, kde jste se nesmyslně pustil do srovnávání staré stavebnice se stavebnicemi novými. U tohoto tématu jste zase na stejné vlně.
Jsem vysazený na zloděje, podvodníky, ovce, které je podporují a na šmejdy, kteří mi diktují, co smím a nesmím chtít za svoje peníze. Údajný zástupce Malé železnice na jiném severu se zařadil hned do několika kategorií - pochybuji, že soudná firma by takový odpad platila. I když od někdejšího podniku Ústředního výboru Svazarmu se dá větší než malá porce papalášské neomalenosti čekat. Nařčení, že jejich modely záměrně przním za cizí peníze a obvinění z toho, že jim svými požadavky kazím kšefty už mám za sebou, takže jsem zvědavý, co přijde příště.
Pokud Vám připadá normální dostat za cenu slušného tanku nebo letadla nekompletní vagón, je to Váš problém. Ale nic Vás neopravňuje k navážení do lidí, kteří se nenechají brát na hůl a chtějí za své peníze odpovídající kvalitu, v tomto případě kompletní stavebnici.
UncleFardy píše:Mistrovsky do všech detailů postavený model z leptu je samozřejmě jiný level...
Zpět na Stavba osobních a nákladních vozů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků