F. Placheta píše:...Nicméně 0,6mm vydávat za hrubou nepřesnost stále považuji za mírně řečeno přitažené za vlasy.
Trocha Vás vyvediem z omylu, sám kreslím v Catii (profesionálny CAD program používaný hlavne v automotive) Kde som ešte donedávna pôsobil ako vedúci vývoja.
Preto presne viem ako mohli chyby vzniknúť resp aká zložitá bola ich náprava pri kontrole (a tým nemyslím dôkladnú kontrolu)
Sám som svoje návrhy najskôr načrtol a následne im zadal parametre. A všetko následne sedelo na tisíciny mm.
Resp keď som prerábal výkresy do digitálnej podoby ako som to videl načrtol a líšilo sa to o pár stoviek milimetrov (človek čo sa tým zaoberá to proste má v oku)
Tu mi to však pripadá, že to niekto zabudol okótovať alebo tá druhá horšia možnosť to niekto zámerne nakreslil zle!
Osobne nemám žiadny záujem kupovať elektrické lokomotívy od MTB (ani keby boli dokonalé, proste nie je to moja epocha ani trakcia)
Avšak keď sa jedná o tak hrubé chyby môžem sa k tomu vyjadriť ako profesionál z branže.
A pri dvojkoliach mi to prišlo už tak absurdné, že som si to nemohol odpustiť i keď som sa snažil doteraz mierniť.
Tu už nejde o vyplakávanie tu ide o hrubú urážku na adresu istej firmy. Snáď sa nám k tomu aj vyjadria, avšak keby som ja spravil takto závažné chyby tak by sa to rozhodne neobišlo mávnutím rukou ako sa to tu niektorý snažia prezentovať. Resp. obhajovať, viete aký ste z môjho pohľadu naivný?
ČSD ep.IIb + III-IVa + ŽSR. H0, H0e
Z21, Profi-Boss, Multimouse