MODULY SLOVÁCKO

Vše co souvisí s moduly.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký

Re: MODULY SLOVÁCKO

Příspěvekod cipisekmp » ned 07 úno, 2016 5:03 pm

Diky, dal jsem je na palety alespon mouka nenavlhne. Cipisekmp.
H0/MODULY SLOVÁCKO

www.kzmslovacko.cz
cipisekmp

Příspěvekod cipisekmp » pon 08 úno, 2016 5:39 pm

Ahoj kolegove. Jak jsem psal dlouho se tu nic nedelo tak posledni moznost podivat se takhle do skladiste nez tesari a pokryvaci strechu zakryji.
Cipisekmp.
Přílohy
skladiste.JPG
H0/MODULY SLOVÁCKO

www.kzmslovacko.cz
cipisekmp

Příspěvekod Radek » pon 08 úno, 2016 7:36 pm

Někdo se tu strachoval, že jsem úchylný. Asi je to infekční :wink:
HO-II.-Ve stádiu oťukávání
Radek

Příspěvekod cipisekmp » úte 09 úno, 2016 2:00 pm

Ahoj, no obavam ze u me se jedna o mirnou infekci narozdil od tebe kde se jedna o tezkou poruchu chi. Cipisekmp.
H0/MODULY SLOVÁCKO

www.kzmslovacko.cz
cipisekmp

Příspěvekod cipisekmp » sob 20 úno, 2016 6:53 pm

Ahoj, zas resim dilema. Konecne doslo na zastreseni nastupiste u budovy v Raholci. Premyslam jestli ma smysl resit natirani ze spodu. Kdyz strechu natru, tak budu spokojen ale jak ji prilepit? Prez barvu se me to moc nechce (kdysi se me cosi odlepilo a tak si to pamatuju) a nejak cistit ty mista kde jsou traverzy to si nedovedu predstavit. Dalsi vec je, jak resit spoje aby to nebylo moc videt. Material je ewergeen vlnity. No jeste postup na skladisti. Tesari uz zacali makat na vazbe.

Ahoj Cipisekmp.
Přílohy
e.JPG
c.JPG
b.JPG
H0/MODULY SLOVÁCKO

www.kzmslovacko.cz
cipisekmp

Příspěvekod Dusan » sob 20 úno, 2016 7:10 pm

To nástupiště je jak živý! Evergreen lepím Extrathinem od Tamiye, ten asi nemáš, tak zkuš vteřiňák. Záleží taky čím to hodláš natřít.
HO(N),DCC,ep.II.-III.
Dusan

Příspěvekod cipisekmp » sob 20 úno, 2016 7:17 pm

Ahoj no natirat to budu syntetikou od revellu. K tomu lepidlu. Jestli je to hoooodne ridke ve sklenene lahvince s tenunkym steteckem tak to mam. Tim jsem lepil tu konstrukci z ewergreenu. Jen mam obavu jak jsem psal ze kdyz to nalepim barvu na barvu tak to nemusi poradne drzat a nerad bych to pak nejak placal. Ono ze spoda neni vubec videt takze je to spis o mem pocitu nez nutnosti to natirat.

Cipisekmp.
H0/MODULY SLOVÁCKO

www.kzmslovacko.cz
cipisekmp

Příspěvekod Dusan » sob 20 úno, 2016 7:50 pm

No, vyzkoušej, to čím jsi to lepil je rozpouštědlové lepidlo, ale ne všechny fungují "přes barvu", ta Tymiya ano a třeba Contacta od Revelu už moc ne. Normálně to celé natři, připasuj a v místě lepení jen naruš tu barvu a bude to držet i tak.
Syntetika na plastu drží dobře, je matná, takže i disperzí by to drželo, pokud by jsi to cíleně nechtěl urvat :-) To podélné íčko, když zhora na něj naneseš a pak do toho vložíš střechu a stejným způsobem zafixuješ a otočené necháš vyzrát, tak to bude OK. Zaleze to do těch vlnek a po zaschnutí to je transparentní.
HO(N),DCC,ep.II.-III.
Dusan

Příspěvekod Radek » sob 20 úno, 2016 8:33 pm

Ahoj.
Podle té fotky to ze spodu fakt není vidět, takže bych to asi riskl natřít jen ten kousek, co přesahuje před traverzu. Ale to se mi to na dálku a ještě o cizím dobře kecá :wink:
Jinak super precizní prácička. Na oba kousky radost pohledět. Těším se, že to někdy uvidím naživo.
HO-II.-Ve stádiu oťukávání
Radek

Příspěvekod milan ferdián » pon 22 úno, 2016 6:30 pm

Tak to je zajímavá informace.Milan (mlha) koupil od MTB elektriky,bude se tedy drátovat?I Řáholec,cipísku co ty na to? :D
Konečně dorazí do Hluku i "..elektricky proud..". :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod mlha » pon 22 úno, 2016 6:37 pm

milan ferdián píše:Tak to je zajímavá informace.Milan (mlha) koupil od MTB elektriky,bude se tedy drátovat?I Řáholec,cipísku co ty na to? :D

Milane přestaň chlastat ty dryjáky, kdes na toto přišel?
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
http://www.kzmslovacko.cz/.
mlha

Příspěvekod milan ferdián » pon 22 úno, 2016 6:37 pm

mlha píše:
milan ferdián píše:Tak to je zajímavá informace.Milan (mlha) koupil od MTB elektriky,bude se tedy drátovat?I Řáholec,cipísku co ty na to? :D

Z tvého příspěvku.....
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod mlha » pon 22 úno, 2016 6:56 pm

milan ferdián píše:
mlha píše:

Z tvého příspěvku.....

a píšu v něm, že jsem koupil dvě zfušované elektriky? snad sem psal pouze o dvou lokomotivách, pro Tvou informaci mám jednu barču a jednoho kocoura....
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
http://www.kzmslovacko.cz/.
mlha

Příspěvekod cipisekmp » pon 22 úno, 2016 7:29 pm

Ahoj, no ja rozhodne Raholec dratovat neplanuju. Nemam na to ani finance a nemam o to ani zajem kdo se ma jeste otravovat s dratama kdyz cistis koleje. Radej poradte jak mam zamaskovat to spojovani tech ewgreenovych desek co mam nad prvnim nastupistem. Premyslal jsem ze po nalepeni to "zakydam" surfacerem a decentne vysmirkuju. Pak spoje pretru.
Cipisekmp.
H0/MODULY SLOVÁCKO

www.kzmslovacko.cz
cipisekmp

Příspěvekod milan ferdián » pon 22 úno, 2016 8:32 pm

cipisekmp píše: Premyslal jsem ze po nalepeni to "zakydam" surfacerem a decentne vysmirkuju. Pak spoje pretru.
Cipisekmp.

Když to víš,tak proč se ptáš? :wink: Nejdříve,ale vyzkoušej procedůru někde vedle,aby jsi náhodou nepoškodil překrásnou stavbu staniční budovy.Velmi parádní,perfektní cipísku i to skladiště.

edit:S tím drátováním jsem hecoval Milana než tebe.Bylo mi jasné,že elektriky nekoupil,no jo když ty jeho vtípky někdy chybí,tak jsem zkoušel jeho sebereflexi :D :wink: .

Se nediv.V modulech je nějak poslední dobou ticho až smutno.Ještě že kluci z Moduly Olomouc něčím přispívají,Ferda lítá kdesi po Evropě,Daška ani nevím jak pomalu vypadá,Honza Koblovák,od té doby co jsem mu předal plán kolejiště,tak od té doby jsme o něm neslyšeli,ba neviděli,BaWis dělá on vůbec ještě TT,Jarda Sikora ten zase s Davidem a Tomášem připravují výstavu.Občas kluci z Brna,ale to už je vzácnost,když se ozvou,Milan/Mcx asi je ještě na dovolené,ale už jsem ho dnes zaregistroval a N-kaři,ti úplně vymřeli (no mimo mě :D ),kde nic tu nic.Františka občas zahlédnu,jinak ani noha od nás :( .
Tak mi zbyl Milan (mlha) a ty :lol:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

PředchozíDalší

Zpět na Moduly