Moderátor: Michal Dalecký
mlha píše:Pánové, opět tady mlátíte prázdnou slámu, s firmou MTB nic neuděláte. Jediná možnost pro toho, komu se model nelíbí je nekupovat ho, komu chyby nevadí, prosím kupte, pak vyměníte motor atd..A pozor, někteří kolegové už si na tuto diskuzí stěžují a požadují ban
Colonel32 píše: Kromě pasivního odboje "nekoupit" existuje i aktivní odboj "rozmlouvat koupi" kamarádům.
Colonel32 píše:Nikoli nezbytně. Kromě pasivního odboje "nekoupit" existuje i aktivní odboj "rozmlouvat koupi" kamarádům.
Colonel32 píše:mlha píše:Pánové, opět tady mlátíte prázdnou slámu, s firmou MTB nic neuděláte. Jediná možnost pro toho, komu se model nelíbí je nekupovat ho, komu chyby nevadí, prosím kupte, pak vyměníte motor atd..A pozor, někteří kolegové už si na tuto diskuzí stěžují a požadují ban
Nikoli nezbytně. Kromě pasivního odboje "nekoupit" existuje i aktivní odboj "rozmlouvat koupi" kamarádům.
George V. píše:Když koukám na ty dveře do kabiny už vím, kde se pan Báňa inspiroval...
VojtikJ píše:Velký okna? blbost. Jak porovnávám jak chci s reálnou mašinou která mi stojí pod okny tak mě to prostě sedí, nepočítám že jsem na ní byl teď 12h.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: TheJaro a 1 návštěvník