Modeláři v Praze

Komunikujte s modeláři ve vašem městě či obci....

Moderátor: Michal Dalecký

Příspěvekod jobr » pát 25 črc, 2008 7:52 pm

petrh píše:priste to muze dan vzit domu na kocourovy ci osedlat nejakou zamracenou:D

Ne, ne. Dan uz tu zminil, ze priste pojede autem a s vlajkou. Cimz pravdepodobne prijde o papiry ( snad ne diky stylu jizdy a te vlajce i ty na hlavu ). Diky tomu pravdepodobne vynecha ctvrte setkani neb se kajicne bude venovat rodine. Ovsem z pateho jubilejniho a take posledniho pojede na zminene zamracene z Holesovic do Libne a tam ho seberou az se pokusi odbocit z Libne na Prosek. Ted uz ale prijde i o papiry na hlavu a pravidelna setkani se presunou na kopec nad hospodou u Hofmanu, do znameho prazskeho ustavu. Pokud se nam podari presvedcit primare, ze zeleznicni modelarstvi je nejlepsi mentalni rehabilitace pro pacienty, ziska Dan jedinecnou moznost zkusit dalsi modelarskou disciplinu a to zahradni zeleznici v prilehlem parku a my idealni misto pro konani pravidelnych srazu, ovsem jiz vylucne abstinentnich, neb na pude ustavu je alkohol zakazan.

Na zaver bych chtel podotknout, ze vyse zmineny pribeh je cista fikce, osoby v nem zminene jsou smyslene a podobnost s osobami v nasem okoli je ciste nahodna.
H0 DCC, navrat k masinkam kvuli detem :-)
jobr

Příspěvekod konopaslik » pát 25 črc, 2008 8:13 pm

jobr píše:...ovsem jiz vylucne abstinentnich, neb na pude ustavu je alkohol zakazan.

Kdepak, musím tě opravit. V areálu ústavu se nachází vyhlášená nálevna Pátá kolona, kde při správné konjunkci astrálních sfér lze dostati i lahvové pivo alkoholické.
konopaslik

Bydliště: Praha - Čimice (dřív Letňany)(dřív Holešovice)(dřív Kobylisy)(dřív Prosek) - prostě Praha-sever :)

Příspěvekod jobr » pát 25 črc, 2008 8:19 pm

konopaslik píše:Kdepak, musím tě opravit. V areálu ústavu se nachází vyhlášená nálevna Pátá kolona, kde při správné konjunkci astrálních sfér lze dostati i lahvové pivo alkoholické.

Sakra, netusil jsem, ze nejsem jediny pravidelny navstevnik :D
jobr

Příspěvekod konopaslik » pát 25 črc, 2008 8:21 pm

Mimochodem, zde podávám svědectví o zhoubném startu nekončené pouti kolegy domácího zmodulovky.

Obrázek

Bohužel než se podařilo zkompromitovat i ostatní, tak došly ve foťáku baterky. :D
konopaslik

Bydliště: Praha - Čimice (dřív Letňany)(dřív Holešovice)(dřív Kobylisy)(dřív Prosek) - prostě Praha-sever :)

Příspěvekod Dan Buchtela » pát 25 črc, 2008 9:10 pm

Pokud vím, než došly baterky, fotil jsem ještě Tebe. Ze skromnosti jsi se nezveřejnil? :P
Dan Buchtela

Příspěvekod Radek Mende » sob 26 črc, 2008 3:07 am

konopaslik píše:
jobr píše:...ovsem jiz vylucne abstinentnich, neb na pude ustavu je alkohol zakazan.

Kdepak, musím tě opravit. V areálu ústavu se nachází vyhlášená nálevna Pátá kolona, kde při správné konjunkci astrálních sfér lze dostati i lahvové pivo alkoholické.

Nevím jestli je to "Pátá kolona" ,ale několikrát jsme dělali v ústavu na statku,a tam se také pěkně "paří".
TT DCC , PC ovládání Model Jop+ FCS,v současné době i N moduly
http://www.radyme.websnadno.cz
Radek Mende

Příspěvekod petrh » sob 26 črc, 2008 9:27 am

jak vas clovek necha bez dozoru a vy jste jak maly kluci, chudak potkanci pri vasi navsteve:)
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod konopaslik » sob 26 črc, 2008 10:10 am

petrh píše:chudak potkanci pri vasi navsteve:)

Potkanek zatim bydlí jinde... Nemyslím si, že by mi ho žena svěřila, je teď tři týdny pryč. ;)
konopaslik

Příspěvekod konopaslik » sob 26 črc, 2008 10:11 am

Dan Buchtela píše:Pokud vím, než došly baterky, fotil jsem ještě Tebe. Ze skromnosti jsi se nezveřejnil? :P

Ehm, no... jo. Přesně tak. Ze skromnosti. ;)
konopaslik

Příspěvekod petrh » sob 26 črc, 2008 11:31 am

konopaslik píše:
petrh píše:chudak potkanci pri vasi navsteve:)

Potkanek zatim bydlí jinde... Nemyslím si, že by mi ho žena svěřila, je teď tři týdny pryč. ;)

hele jestli ti chybi mame jich doma 11 :d
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod jobr » sob 26 črc, 2008 1:38 pm

Tak jak, budou nejake dalsi fotky. Jak to Dan doma vykaze - prokaze, nenechte ho na holickach :P
jobr

Příspěvekod konopaslik » sob 26 črc, 2008 6:01 pm

Někdo něco fotil mobilem, jestli se dobře pamatuju, ale na foťáku byla jen tahle fotka Dana a já nabíjejíc vodnici. Jináč ničehož, tedy alespoň pokud já vím.
konopaslik

Příspěvekod Radek Mende » sob 26 črc, 2008 6:12 pm

konopaslik píše:Někdo něco fotil mobilem, jestli se dobře pamatuju, ale na foťáku byla jen tahle fotka Dana a já nabíjejíc vodnici. Jináč ničehož, tedy alespoň pokud já vím.

Jo,něco si pamatuješ,vzhledem k tvému stavu je to docela výkon. :lol:
Fotky jsem již poslal Danovi(toto forum nechci zahlcovat),ale ten se nejspíš projíždí tramvají po Praze jelikož se mu to ve čtvrtek zalíbilo.
TT DCC , PC ovládání Model Jop+ FCS,v současné době i N moduly
http://www.radyme.websnadno.cz
Radek Mende

Příspěvekod dan » ned 27 črc, 2008 5:25 pm

Právě jsem se vrátil z chaty dělám lehčí aktualizaci a do ní zahrnu i zmiňované fotky :D dneska jsem ale trošičku pomalejší takže počítám že okolo půlnoci by to mohlo být vystavené :shock:
dan

Příspěvekod richard0404 » pon 28 črc, 2008 6:10 pm

Pánové chci se zeptat bude setkání u piva tento týden ? :lol:
"H0-analog - V SBB" "Faller Car System" "Moduly sekce N"
richard0404

PředchozíDalší

Zpět na Region Čechy