milan ferdián píše:Zkouška spojení....rozpracované....
Spojenie obnovene-parada

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Zkouška spojení....rozpracované....
milan ferdián píše:A já to doplním.Na 3 koleji přijel rychlík "Horehronec" výjimečně tažený novoučkým "Brejlovcem",který zaskočil za 475.1,
osobní vlak na 1 oddychující 456.0 a od Brezna druhý osobní lehký motorový vlak na 2 složen ze "Singrovky" a dvou Balmů."Pomeranč s uhlím na 5 do Brezna čekajíc na odjezd,pobrukuje svoji písničku.Na 7 stojí manipulák a hektor je připraven k dalšímu posunu.Lokomotivní depo,spíše strojová stanice,má vše co má mít.Vlečka do železáren je sice provozuschopná,ale jen symbolicky.Z prostorových důvodu,jsou železárny jen naznačeny.Samotná stanice Podbrezová,snaha byla o realitu,no sami vidíte že je zrcadlově obrácená a okolí přizpůsobeno přáním modeláře.
Já mám závěr.Těch pár drobností potom je určeno očím Alešovi.Co řící na závěr?Nechám to na Vás...
modeln píše:Milan,prilohy prisli v poriadku.Vobec som necakal takyto navrh tejto poslednej casti,je to prekrasne,a o par mesiacov,rokov uvidíme ako sa s tym popasujem.Dakujem ze si sa ujal navrhu môjho kolajiska,a dufam ze si si s návrhom uzil svoje,ako i mna caka kopeeeeec srandy pri stavbe.Dakujeeem
dedo píše:Milane a Aleši ďakujem, bolo fajn tu stráviť s vámi čas... bolo to petešeníčko. Nádherná práca, nádherný výsledok a brutálne nádherná výzva na stavbu!!!
twiido píše:Modeln, kedy zacinas stavat? Davaj potom fotky z vystavby...![]()
Tesim sa na ne!P.
MkTT píše:Vypadá to skvěle!
GrimpoCZ píše:Je to super projekt.Opravdu povedené! Nepřestává mě Milane udivovat Tvá trpělivost! Smekám klobouk!
modeln píše:A kedy je termin vydania 6-ky?Inak,do konca leta by som chcel mat polozene kolaje,ale to ukaze az cas,prave premyslam nad rozdelenim kolajiska na jednotlive panely,bo kolajisko nebude celistve,potrebujem aby sa dalo obcas i prestahovat,vychadza mi to na 4 panely,rozmery ti poslem,dnes idem poobede do prace,tak nieco nakreslim,a poslem ti to zajtra
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků