Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
VojtikJ píše:Jde mi jen o to zda na zebra a cela muze bejt preklizka z brizy.cim si furt nejsem jist, i kdyz se priklanim k tomu ze jo.
Kdo kde psal ze to bude bez vyztuh? Ja teda ne.
Vaclav86cz píše:Ano překližka. Jen je potřeba si dát pozor a to hlavně na čele, aby se neprohnula. Tuto vlastnost má překližka v oblibě a občas stačí i vlhkost a prohne se. Já to teď řeším na jednom malém modulu a až zkusím ještě jednu metodu, tak snad dám vědět, jak na překližku když se prohne.
Tloušťka, jak psal Milan 10-12. Na výztuhy by možná šlo použít i nějaké měkké dřevo, ale vysušené a pokud nejsi majitele dřevozpracovávajícího podniku, tak je to i dražší varianta. Dřevotřísku bych nedoporučoval.
I člověk, který má zkušenosti se může zeptat. Občas se dozví řešení, které by ho nenapadlo a usnadnilo mu práci
Přestavníky doporučuji zelené želvy. Hnědé jsou digitální a je s nima v Evropě trošku problém. Nicméně ten se již řeší.
Pavel-HP píše:Vaclav86cz píše:Ano překližka. Jen je potřeba si dát pozor a to hlavně na čele, aby se neprohnula. Tuto vlastnost má překližka v oblibě a občas stačí i vlhkost a prohne se. Já to teď řeším na jednom malém modulu a až zkusím ještě jednu metodu, tak snad dám vědět, jak na překližku když se prohne.
Tloušťka, jak psal Milan 10-12. Na výztuhy by možná šlo použít i nějaké měkké dřevo, ale vysušené a pokud nejsi majitele dřevozpracovávajícího podniku, tak je to i dražší varianta. Dřevotřísku bych nedoporučoval.
I člověk, který má zkušenosti se může zeptat. Občas se dozví řešení, které by ho nenapadlo a usnadnilo mu práci
Přestavníky doporučuji zelené želvy. Hnědé jsou digitální a je s nima v Evropě trošku problém. Nicméně ten se již řeší.
Na zelenou želvu je násuvný doplněk na její digitalizaci.
Vaclav86cz píše:Pavel-HP píše:Vaclav86cz píše:Ano překližka. Jen je potřeba si dát pozor a to hlavně na čele, aby se neprohnula. Tuto vlastnost má překližka v oblibě a občas stačí i vlhkost a prohne se. Já to teď řeším na jednom malém modulu a až zkusím ještě jednu metodu, tak snad dám vědět, jak na překližku když se prohne.
Na zelenou želvu je násuvný doplněk na její digitalizaci.
Takže z toho máš hnědou želvu...
Cenový rozdíl neznám a ani nevím, jak moc je rozdíl v ovládání s násuvným doplňkem a bez něho. Nicméně bych si dal pozor na to. V jakém digitálním systému jí budeš ovládat. U hnědé některé vykazovali neschopnost komunikace. A pokud je násuvek od stejného výrobce, tak by to mohlo nastat taky...
milan ferdián píše:VojtikJ píše:Jde mi jen o to zda na zebra a cela muze bejt preklizka z brizy.cim si furt nejsem jist, i kdyz se priklanim k tomu ze jo.
Kdo kde psal ze to bude bez vyztuh? Ja teda ne.
Jo,klidně o síle 10 nebo 12mm.
Uživatelé procházející toto fórum: Zippich a 0 návštevníků