Gene_Simmons: Tak nějak

Jo a taky jsem koupil ještě městskou bránu od Fallera,protože ta původní od Kibri se nevyrábí.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Jsi zlatej,protože uvažuji o koupi městských staveb,sice v N-ku,ale vhodně zpracovaná patina,trochu počeštit a neměl bych co řešit.Jenže jak dostat stavebnice do české republiky.Že jsou e-shopy to vím,jen nevím jak s platbou (Kibri) a nechce se mi zřizovat nový účet.Poradíš Míro.
miroslav lengyel píše: ..... Až budu mít k dispozici tělocvičnu místo mého pokojíčku....
miroslav lengyel píše:Velmi poučné...Otázkou je,jak kdo si vezme tvoji dobře míněnou radu k srdci...[/quote]
Těžko říct,ale aspoň se nemůžou vymlouvat,že je nikdo nevarovalJá jsem si dal na začátku strop 35000,-Kč,pak jsem to rychle přehodnotil na cca 13500,-Kč a pak už to jelo s kopce
Zrovna nedávno jsem počítal lidičky a dospěl jsem k sumě cca 20OOO,-Kč aby to trošku vypadalo.Počítám tak cca 50000,-Kč a mohlo by být finále,pokud si zase něco nevymyslím
Je pravda,že baťoh stály mašiny(epocha II.Fleischmann a ještě ke všemu zvukovky)a to jsem měl obří kliku na dobrý kup ať od zdejších či zahraničních dodavatelů.A to mám štěstí,že od loňských Vánoc dostávám dárky výhradně zaměřené na modelovou železnici a k padesátinám jsem dostal hromadu dárečků včetně dvou lokomotiv,které samozřejmě ještě přijdou ozvučit:lol: Zrovna včera mi paní při návštěvě NDR pořídila nějaké dárky pod stromeček
,takže už se moc těším.
Míra
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků