hopeter píše: Nemáte s tím někdo zkušenost ? Vím , že nějakou podobnou potíž měl Rocky_MK.
Ahoj,tomuto problému jsem se vyhnul navrtáním děr do přítlačných tabulek.Na zatížení používám ocelové plechy o stejné hmotnosti.
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
hopeter píše: Nemáte s tím někdo zkušenost ? Vím , že nějakou podobnou potíž měl Rocky_MK.
Psal jsem o tom již v článku o stavbě tobogánu http://lokopin.wz.cz/body.php/stavba/sp ... pirala.htmhopeter píše:...Stala se mě ale jedna nemilá věc. Po nalepení mě zčernaly koleje...
hopeter píše:No tak koukám,že nechtěná patina kolejnic je obecný problém. Je mě už jasné,že to způsobuje delší působení mokrého lepidla.
hopeter píše: No a dodávané brko o průměru 1 mm je tak pro Géčkaře. Zkusil jsem 0,8 a půjdu ještě na slabší...
JanoH0e píše:hopeter píše:N
Stala se mě ale jedna nemilá věc. Po nalepení mě zčernaly koleje. Nevím jestli to udělala vlhkost z lepidla nebo jestli Dispercol D2 obsahuje nějaký sajrajt a hlavně nevím co s tím...No zkusím to něčím přeleštit a nějakou chemii na kontakty. Nemáte s tím někdo zkušenost ? Vím , že nějakou podobnou potíž měl Rocky_MK.
Pokiaľ máš nové - profilové koľajnice, máš hneď aj patinu. Je to z lepidla, zrejme si koľajnice zaťažil bez možnosti vetrania napr. knihami. Nie je tragédia, stačí guma alebo max. jemný šmirgelpapier - jemne obrúsiť hlavy. Prekontrolovať kontakty, ak treba brúsiť tak podobne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků