v šuplíku no fuj určitě udělám vnitřní osvětlení mám někdě v "šuplíku" dekodér na přišlušenství konečně se bude hodit .Jinak souprava(set Roco) byla asi jen projeta všechny doplňky přiloženy takže lahůdka.
Roco Geoline/DCC DR5000 + RocRail/JMRI momentálně v pauze..
Jsem zvědav,kam tu soupravu dáš,až nalepíš doplňky,protože do krabičky už nee. Ona bude ve finále na kolejišti,ale to je teď ve výstavbě,takže je schovaná v šuplíku,kde se nepráší.
Naposledy upravil miroslav lengyel dne ned 29 lis, 2015 2:56 pm, celkově upraveno 1
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
Dnes jenom relaxační - neodolal jsem a pořídil tento výroční set od PIKO Saxonia 1949-1989 je to funglovka snad nikdy nejetá a na to, že je tomu setu 25 let jezdí bombózně - překvapily mne jízdní vlastnosti - sběr ze všech čtyřech koleček(nebude problém s dekodérem) a převodováno bezvadně od pomala jede krokem - doplňky nejsou přilepeny což až bude hodně to modelu přidá. Pokud někdo váha mohu jen doporučit.
Přílohy
Tak jak se říká práce kvapná.... musel jsem vybagrovat nástupiště a budu muset udělat nové, tak jsem to namočil a šup s tím ven. Některé loko měli problém s projetím..
Přílohy