Mcx píše:A první vlaštovka to není, Radek je se svými domácími moduly - základní sestava, skoro hotov.
A jak to že já o tom nevím

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Mcx píše:A první vlaštovka to není, Radek je se svými domácími moduly - základní sestava, skoro hotov.
Mcx píše:Ale Milane víš, bylo to zde prezentováno, ale nepamatuješ si![]()
Bylo to i zde http://ostramo.parostroj.net/moduly/dom ... oduly.html jen je to u kus dál.
To víš, nekecáme a děláme.
Chápu, že moduly R 700 nejsou na setkání použitelné (700 mm v H0 odpovídá 61 m ve skutečnosti), takže jsou jen a pouze na doma. Doma ale nevyužiješ největší výhodu modulů, tj. variabilitu layoutu, co se z nich dá postavit, ale všechny nevýhody modulů, zejména nemožnost využít dostupný prostor "do mrtě" (protože třeba nemůžu točit trať těsně kolem zdi, jsem limitován vzdáleností koleje od hrany modulu), ti zůstávají. Co tě vede k tomu, že přesto stavíš domácí moduly? Budeš doma dělat různé layouty, na každé "takové to domácí ježdění" bude třeba layout jiný?Mcx píše:"domácích modulů" o poloměru R 700 mm, 60st. s klasickými čely Fremo
Morris Zapp píše:moduly R 700 nejsou na setkání použitelné (700 mm v H0 odpovídá 61 m ve skutečnosti)
Morris Zapp píše:Doma ale nevyužiješ největší výhodu modulů, tj. variabilitu layoutu, co se z nich dá postavit,
Morris Zapp píše:nemůžu točit trať těsně kolem zdi, jsem limitován vzdáleností koleje od hrany modulu
Morris Zapp píše: Co tě vede k tomu, že přesto stavíš domácí moduly?
Mcx píše:Nesmíte na problém hledět dogmatickým modulovým okem,chce to trochu fantazie a odvahy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků