návrat

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: návrat

Příspěvekod miroslav lengyel » sob 24 říj, 2015 10:41 am

Malá aktualizace,kolem továrny začali zedníci budovat zděnou zeď,kováři se pustili do instalace zadní brány a já zase lepím z papíru další vyjímatelný kus. :D
Nic,jedu se inspirovat do Bad Schandau. :D A nevíte někdo,proč se tak pomalu načítá fórum? :idea: Jak z odkazů e-mailu,tak samotné stránky při prohlížení témat. :?
Přílohy
159.jpg
160.jpg
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod Gene_Simmons » sob 24 říj, 2015 11:42 am

Míro, ty to sem sázíš jak Baťa cvičky. Další vyjímatelný díl. Co na něm bude? Jestli to teda není tajemsví :wink:. Mně fórum šlape normálně, asi bude chyba někde jinde.
Modelový svět H0 Gene Simmonse
http://modelovy-svet-gene-simmonse.cz/
Gene_Simmons

Příspěvekod miroslav lengyel » sob 24 říj, 2015 4:31 pm

Ale houby sázím,vždyť jsem pořád v práci,ale dnes dopoledne jsem zase trošku zapracoval.Odpoledne jme byli na výletě,teď něco napíšu na fóra a ke kolejišti se už nedostanu,protože jsem z toho čerstvého vzduchu nějako uondán. :D Ale mám překvapivě volno ještě zítra,tak uvidím,co ještě zvládnu.Co tam bude,no popravdě ještě nevím :D pravděpodobně skalní stěna,domky,taková ulice při nádraží.Teď jsem koukal na ten odkaz co jsi dával vedle(už jsem na ty stránky několikrát koukal) a docela mě oslovilo řešení jak to má kolega.
Obrázek
Musím slepit domky a rozestavět po ploše a uvidím co z toho vyleze,ještě mám dost velký plac vpravo.Načítá se špatně pouze tohle fórum :x ,jiná fungují jako blesk. :wink:
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod Gene_Simmons » sob 24 říj, 2015 8:07 pm

Jo, kolega to má vyřešené docela dobře. Na kopečku staré město obehnané hradbami a pod ním nové město. Budeš dělat něco podobného? S tím fórem nevím, mně to frčí na 100%.
Modelový svět H0 Gene Simmonse
http://modelovy-svet-gene-simmonse.cz/
Gene_Simmons

Příspěvekod miroslav lengyel » ned 25 říj, 2015 5:35 am

Hradby má zakoupené taky :D ale ještě uvidím jak to poskládám.Možná taky takhle,možná bude městečko hned za nádražím a hradby budou vpravo.Výhoda stavby z papíru je,že stačí vzít ostrý nůž a může se vše udělat jinak. :lol: Fórum mi nejde,respektive se pomalu vše načítá bez ohledu na prohlížeč. :?
miroslav lengyel

Příspěvekod Barbucha » ned 25 říj, 2015 10:10 am

miroslav lengyel píše: Fórum mi nejde,respektive se pomalu vše načítá bez ohledu na prohlížeč. :?

Restartuj modem/router záleží co máš (případně oboje), včera se mi to taky plížilo, po restartu naprosto v pohodě.
DR, H0, epocha III c, v neplánované pauze.
Barbucha

Příspěvekod miroslav lengyel » ned 25 říj, 2015 10:33 am

Vůbec netuším o čem mluvíš :D já mám připojení kabelem do zásuvky k síti ethernet.Když spustím diagnostiku,tak žádné potíže nenajde,3 další fóra fungují bezvadně,takže fakt netuším vo co go.
Jinak jsem zazelenil další kus,ještě se bude luxovat a ladit. :lol: Včera slepený díl začal zlobit,tak jsem ho za trest postavil do kouta. :mrgreen:
Přílohy
162.jpg
163.jpg
miroslav lengyel

Příspěvekod Barbucha » ned 25 říj, 2015 10:50 am

Hrneš si to hezky :-). Jinak mně fórum jede bleskově, takže chyba bude někde u vás.

Možná zkus ještě vyčistit DNS cache v počítači.
Krok 1 - zavřete všechny otevřené webové prohlížeče a aplikace spuštěné ve vašem počítači

Krok 2 - kliknutím na "Start", zapsáním příkazu "cmd" a odesláním klávesou Enter v poli vyhledávání otevřete příkazovou řádku

Krok 3 - v příkazové řádce napište "ipconfig /flushdns" a stiskněte klávesu Enter. Po krátké chvíli systém zobrazí zprávu "Konfigurace IP protokolu systemu Windows - mezipamět překládání DNS byla úspěšně vyprázdněna..." (v případě anglické verze Windows se zobrazí text "Windows IP Configuration - Successfully flushed the DNS Resolver Cache.").
Po zobrazení tohoto textu je mezipaměť DNS vyprázdněna, veškeré neplatné záznamy jsou odstraněny.

Krok 4 - Zobrazte paměť DNS resolveru zadáním "ipconfig /displaydns" do příkazového řádku a stisknutím klávesy Enter
Barbucha

Příspěvekod fulda » ned 25 říj, 2015 11:41 am

miroslav lengyel píše:Vůbec netuším o čem mluvíš :D já mám připojení kabelem do zásuvky k síti ethernet.Když spustím diagnostiku,tak žádné potíže nenajde,3 další fóra fungují bezvadně,takže fakt netuším vo co go.

Klasická chyba tohoto fóra, je zaneseno v nějakých podivných DNS a občas se stane, že je prohlížeč hledá po všech čertech.
Ale odhadem jsem ti moc nerozšířil obraz o tom co se děje, tak to nech tak.
Je to prostě ten případ: Když doktor umí pojmenovat vaší chorobu, nemusí to znamenat že ví, jak vás léčit.
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
fulda

Příspěvekod miroslav lengyel » ned 25 říj, 2015 1:14 pm

Odinstaloval jsem chrome a maká to. :D
miroslav lengyel

Příspěvekod Barbucha » ned 25 říj, 2015 2:18 pm

Bože :roll:
Barbucha

Příspěvekod miroslav lengyel » ned 25 říj, 2015 2:57 pm

Barbucha píše:Bože :roll:

Co je zase,každý holt není mág jako ty. :D
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » ned 25 říj, 2015 3:15 pm

To že fórum nefunguje jak má mi ovšem nebrání v práci na kolejišti. :D
Přílohy
166.jpg
164.jpg
165.jpg
miroslav lengyel

Příspěvekod milan ferdián » pon 26 říj, 2015 9:27 am

No vždyť ti práce krásně odsejpá od ruky :wink: .Tu páru občas přeleští lojem,ať se blejská na těch fotkách :P
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod miroslav lengyel » pon 26 říj, 2015 11:00 am

Díky Milane,ale tak pomalu kupředu to jde,ono ostatně není kam spěchat.Momentálně jsem již 3 den doma :o tak se snažím času využít. :wink: Pára se blejská jak psí kulky,ale fotky jsou dělané tabletem,což má své výhody,jak jsem popsal v jiném vlákně. :lol: Jinak chevron 2 a 3 na místě :D ,docela to k sobě pěkně sedlo,ale ještě je na tom samozřejmě práce habakuk. :D Na dílu 3 provedena drobná korekce,protože jsem jaksi nezměřil do hloubky nádražní budovu a řezat ji v půlce mi nepřišlo jako dobrý nápad. :lol: Tak jsem holt tuhle kousek odřízl,jinde zase kousek přidal a je to. :mrgreen:
Přílohy
167.jpg
168.jpg
169.jpg
miroslav lengyel

PředchozíDalší

Zpět na Modelové kolejiště