Dlouho nebylo žádné video...

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Dlouho nebylo žádné video...

Příspěvekod milan ferdián » pát 09 říj, 2015 11:06 am

Ferda píše:

Tak toto je mi platné jak mrtvému zimník :!: To už jsi to mohl rovnou zaheslovat :(

na fuck book vy víte co a on tím pádem na mě taky.
Myslím, že to oba vydržíme až do doby, kdy já tu stále budu, ale on už né :wink:

Příběh.....
Závory staženy,dlouhá kolona nasraných tiráků,bliká a bliká.Zpravé strany doleva se řítí krokem vlak složeny odpředu traťovácky vozík,MUVKA a dva tlačící zaměstnaci.A všichni nevěřícně zírají :lol: :lol: :lol: .
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod D » pát 09 říj, 2015 11:36 am

Ferda:
Video je přístupné veřejně, stejně jako já nepotřebuješ žádný účet. Pokud ti jde o soukromí, přes pravé tlačítko myši na odkaze si stránku otevři v novém anonymním okně.

milan ferdián:
Ne. Video je z USA, točeno z návěstidla asi dvě a půl minuty, čtyři pořádné lokomotivy táhnou půlkilometrový vlak s kontejnery, některé skládané do patra.
D

Příspěvekod Ferda » pát 09 říj, 2015 1:22 pm

D píše: Video je přístupné veřejně, stejně jako já nepotřebuješ žádný účet

Video možná je přístupné veřejně pro fuck bookové stádo.
Jenže ti, kteří jsou registrovaní nevědí, že fuck book ty neregistrované po cca 5-ti sekundách vykopne na stránku "REGISTRUJ SE!".

Možná, že kdybych jim povolil Cookies a hrabání v mém PC tak bych se směl podívat, ale to se ještě dlouho nestane!

Prostě fuck book mě vykopne, Imageshack mi shodí prohlížeč ve chvíli kdy narazí na bezpečnostní restrikce. Zahlásí přetečení registru, nebo nečitelnou paměť.
Mohu se jen dohadovat, zda je to diletantství programátorů, nebo záměr. Moje zkušenost mi říká, že za b) je správně. Zvlášť, když jsem ve spamu objevil milý E-Mail od Imageshacku ve kterém mi poradili, jak jim vše povolit a odblokovat, aby jejich služby mohly spolehlivě fungovat :twisted: .
Otázka zní pro koho ten soft pracuje? Jak vědí, že na mém PC jim ten soft nejede? Že by ode mne nedostali kýžené informace o které jim jde?

I ten nemilovaný strejda Google funguje normálně a neřve. Přitom všichni víme, že on je ten první, který bobtná z toho co z vycucne z našich PC :wink:
H0 III-IV. Dokonalost je sen!
Ferda

Příspěvekod BohousP » pát 09 říj, 2015 3:10 pm

Ferdo, mluvíš mi z duše ... Licó-kniga (viz http://www.tyden.cz/rubriky/kultura/film/do-filmu-probudim-se-vcera-vymyslel-madl-facebook-roku-1989_227902.html) je také pro mne něco, bez čeho se rád obejdu. Roky jsem se věnoval bezpečnosti IT a svěřit se do rukou a počítačů takového břídilského produktu bych si nikdy nedovolil. Klidně mne kamenujte, ale je to produkt pro 12-15 leté pošuky ...
I Google (konec konců i jiné výtvory) sbírá o nás všemožné informace, ale ten alespoň poskytuje zatím nenahraditelné služby ...
TT, DCC, NanoX-2017, TC8, ... http://masinky.info
BohousP

Příspěvekod mpinta » pát 09 říj, 2015 3:42 pm

Já to video vidím normálně, účet na facebooku nemám.
Martin (LokoPin)
mpinta

Příspěvekod milan ferdián » pát 09 říj, 2015 3:54 pm

Bo do Vratimova přes Kunčice vedou divné linky,ktere maju vedeni poddolovanim směrově pokřivene :mrgreen: .Já taky nemám registraci na faccebok a stejně všechno vidim.No k nam dorazil pokrok,optika niť :wink: .
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Ferda » pát 09 říj, 2015 4:11 pm

BohousP píše:... I Google (konec konců i jiné výtvory) sbírá o nás všemožné informace, ale ten alespoň poskytuje zatím nenahraditelné služby ...

I s tím bych si nebyl tak jistý. Pro hledání na českých serverech s úspěchem používám i Seznam, nebo Atlas. Už se mi vícekrát stalo, že strejda nabídnul jednu, či žádnou českou firmu nabízející hledané služby a po dotazu na Seznamu jich vyběhlo 10 i více.
Že by strejdovi dostatečně nezaplatili? Nebo je to opět "drobná programátorská nedokonalost"?
Anebo na čechy kašlou?
Už dávno jsem se naučil pro hledání čehokoliv v cizině používat, pokud to jde, jejich vyhledávače. Například najít polské firmy přes Google, nebo naše služby je téměř nemožné. Notebook s anglickými Windows registrovanými v USA a připojený do mé domácí sítě s plovoucí IP-adresou dává při vyhledávání čehokoli absolutně odlišné výsledky naž můj PC.
Zástupci Google by nám jistě vysvětlili, že je to vlivem přizpůsobení danému trhu. Asi jako když všechny obchodní řetězce vědí, že si chci mermomoci koupit jen ten jejich předražený šunt a né kvalitní zboží za nižší cenu jako to chce běžný němec.
Ferda

Příspěvekod Ferda » pát 09 říj, 2015 4:31 pm

milan ferdián píše:
mpinta píše:Já to video vidím normálně, účet na facebooku nemám.

Bo do Vratimova přes Kunčice vedou divné linky,ktere maju vedeni poddolovanim směrově pokřivene :mrgreen: .Já taky nemám registraci na faccebok a stejně všechno vidim.No k nam dorazil pokrok,optika niť :wink: .

Jj "pokrok,optika niť" k nám opravdu nedorazil, ale ocenil bych, kdyby jste četli co jsem psal.

Bo sem psal: "... Možná, že kdybych jim povolil Cookies a hrabání v mém PC tak bych se směl podívat ...
... fuck book mě vykopne, Imageshack mi shodí prohlížeč ve chvíli kdy narazí na bezpečnostní restrikce ..."

Jesli si je pustíte až do ..., tak se za odměnu můžete podívat. :wink: Já jsem holt to zlobivé dítě, tak mám zákaz. :roll:
Ferda

Příspěvekod milan ferdián » pát 09 říj, 2015 4:37 pm

Ludˇku,ale to mi furt též leze ta otravna lišta s Cookies,když se nezaregistruju atd.Já ně kašlu,proč ale vidím bez registrace na facebooku stránky,to prostě nevím :D .
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Barbucha » pát 09 říj, 2015 4:40 pm

Sice mi to píše: "Soubory cookie nám pomáhají poskytovat, chránit a zlepšovat služby Facebooku. Pokud budete náš web používat i nadále, vyjádříte tím svůj souhlas s našimi zásadami týkajícími se souborů cookie", ale přesto vidím. Cookies povoluju jen na nezbytných pár webech, ale stejně je jednou za čas likviduju. Jinak k tomu AdblocPlus a Ghostery. Na fuckbooku nejsem a nebudu. Googlu dovoluji něco o mně vědět oplátkou za informace.
DR, H0, epocha III c, v neplánované pauze.
Barbucha

Příspěvekod Petr S. » ned 11 říj, 2015 12:44 pm

Tady bych měl námět na kolejiště : https://www.youtube.com/watch?v=uXgmNuRD224 . Milane , co ty na to ?
Zajímavé je , že součástí tohoto cirkusu je i výhybna .
Zdraví Petr S.
Petr S.

Příspěvekod mlha » ned 11 říj, 2015 1:19 pm

Petr S. píše:Tady bych měl námět na kolejiště : https://www.youtube.com/watch?v=uXgmNuRD224 . Milane , co ty na to ?
Zajímavé je , že součástí tohoto cirkusu je i výhybna .
Zdraví Petr S.

To jsou ale hnusné koleje, nikde ani kousek trávy a Ti amíci se ani nesnaží projet závory, Petře dej něco lepšího
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
http://www.kzmslovacko.cz/.
mlha

Příspěvekod Barbucha » ned 11 říj, 2015 1:33 pm

:mrgreen:
DR, H0, epocha III c, v neplánované pauze.
Barbucha

Příspěvekod mkcompTT » ned 11 říj, 2015 4:14 pm

Něco málo z Dne železnice:
Parní vlak s 475.179 a 475.196 : http://www.youtube.com/watch?v=jUh1DRs9RDs
Obrázek

Zvláštní vlak s T466.0007 a T444.162 : http://www.youtube.com/watch?v=t5qjXKx4imI
Obrázek
mkcompTT

Příspěvekod fulda » pon 12 říj, 2015 7:12 pm

Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
fulda

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)