Ahojte
Po dlhšej odmlke kvôli práci a nedostatku času sa na nejaký čas zase idem trochu venovať lampám. Budem však primárne robiť mierku N. Mám prototypizované parkové lampy a keďže uvažujem o budúcom venovaní sa aj (alebo len) tejto mierke, reálne vidím aj cestné lampy. Chcem inovovať staničné celkovo alebo ponúknuť variantu s jednoduchým závesom cylindra alebo s detailnejším prevedením. Pre zatiaľ chcem robiť staničné a parkové. Mám už odliaty prvý master papundeklového krytu a celkom sa podaril, fotky pribudnú budúci týždeň, hotový prototyp s papundeklom bude tiež tak približne. Predovšetkým ale chcem vysondovať či je v komunite N-károv záujem.
Kvalitatívne lampy budú na maximálnej úrovni, obmedzujúca je len krehkosť materiálu lebo používam 0,3mm trubky a veľmi tenké odliatky takže je to citlivé na manipuláciu, ostatné kvalitatívne aspekty vrátane vernosti detailov sú na moje pomery ku spokojnosti takže je to možno aj viac detailné než by bolo treba, ale veď ma poznáte

Cena záleží od toho aký bude záujem ale vzhľadom k náročnosti nemožno čakať 4€/ks. Nebudú to horybylné sumy , neživí ma to, mám len aktuálne možnosť a čas a aj chuť. Takže otázka, máte záujem ? A nastrelte aj koľko kusov asi.