Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Tomáš píše:Jjo přemýšlel jsem o instalaci podobné desky po celé délce. Akorát jsem myslel,že by tedy to pozadí mohlo být plastické. Já nevím třeba nalepit na kus odlitky skály,nebo to při horním okraji trochu ohnout a zkusit udělat horizont. Ono to bude v mém případě jen kolem 15-20cm na výšku ,zato však délka bude ke 3m. Tak nevím,jak by ta obrázková tapeta vypadala.
Tomáš píše:Jjo přemýšlel jsem o instalaci podobné desky po celé délce. Akorát jsem myslel,že by tedy to pozadí mohlo být plastické. Já nevím třeba nalepit na kus odlitky skály,nebo to při horním okraji trochu ohnout a zkusit udělat horizont. Ono to bude v mém případě jen kolem 15-20cm na výšku ,zato však délka bude ke 3m. Tak nevím,jak by ta obrázková tapeta vypadala.
JanoH0e píše:Jedna možnosť je, posunúť kulisu mimo elektrárne až k stene a urobiť klasický "tunel", čo je zrejme nepraktické, vyjadriť k tomu by sa mal M.F. Druhá možnosť je "študovať" . Na http://sachsen.jellejan.de je koľajisko Polenz, kde sa bratia Scholzovi "vyhrali s pozadím. Vzadu za kulisou je skrytá stanica. Urobil ju z obyčajnej modrej tapety.
Tomáš píše:To je pravda,ale potom,by se možná dal skutečně udělat i ten tunel s odnímatelným vrchem,pro údržbu ?
Tomáš píše:Nejvíc vrásek mám z tohoto místa
milan ferdián píše:Tomáš píše:To je pravda,ale potom,by se možná dal skutečně udělat i ten tunel s odnímatelným vrchem,pro údržbu ?
Ale to jsi nechtěl,co já vím.
![]()
![]()
![]()
Tomáš píše:Nejvíc vrásek mám z tohoto místa
A to je tak těžké,posunout most a říčku se silnicí?
Uživatelé procházející toto fórum: kapmor a 1 návštěvník