http://davasek.rajce.idnes.cz/Moduly_ro ... est038.jpg
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Koblovák píše:Enem tak mezi nama. Može byč dalši brygada. Mam na stole nachystanych dalšich 65 kusku křovi na zališčeni (zalistění).
Ferda píše:Pro tych par kuskuv něma cenu biť do glajzy.
Alarmuj až jich bedeš mňau tři stuvy.
Skorej jak při utorku jich aj tak nězmerčiš.
Koblovák píše:Ferda píše:Pro tych par kuskuv něma cenu biť do glajzy.
Alarmuj až jich bedeš mňau tři stuvy.
Skorej jak při utorku jich aj tak nězmerčiš.
Moc bych Ferdo nerýpal. Po včerejšku tam už tři stovky jsou a pokud se hecnu tak......Ale stejně, do konce Daškovy objednávky mám ještě hodně daleko a opravdu bych se měl polepšit.
![]()
![]()
Koblovák píše:Ale no tak. Jakýpak štrajk Milánku. Musíš uznat, že včerejší odpoledne se opravdu povedlo. Není nad kolektivní spolupráci. Uteklo to jako voda a Já se už těším na příští nárazovou akci.
milan ferdián píše:Koblovák píše:Ale no tak. Jakýpak štrajk Milánku. Musíš uznat, že včerejší odpoledne se opravdu povedlo. Není nad kolektivní spolupráci. Uteklo to jako voda a Já se už těším na příští nárazovou akci.
Jen za "dar" v počtu 300 ks listnáčku v modelové velikosti N a TT.Modeláři no pasaran.
Koblovák píše:milan ferdián píše:Koblovák píše:Ale no tak. Jakýpak štrajk Milánku. Musíš uznat, že včerejší odpoledne se opravdu povedlo. Není nad kolektivní spolupráci. Uteklo to jako voda a Já se už těším na příští nárazovou akci.
Jen za "dar" v počtu 300 ks listnáčku v modelové velikosti N a TT.Modeláři no pasaran.
Hele Milánku! Pokud si dobře pamatuju tak Jsem včera prohlásil, že co si olistíš je Tvoje. Mám na to i pár svědků. To že jsi odmítnul je tvá chyba a ne moje.
Nevím proč ale z čísla 300 začínám mít osýpky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků