Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
MirekTT píše:Není to vysloveně železniční nehoda, ale pořádný karambol, který se nás asi citelně dotkne, to tedy je. To skoro vypadá, že budu muset smazat svoje rajče, protože hledat dědice nežijících architektů železničních budov se mi teda nechce.
Ferda píše::D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to jsem zvědav co na to str. Google se svým StreetView?
Michal Vaniš píše:mám něco na rajčeti (či kdekoliv jinde), tak je to pouze dokumentace
MirekTT píše:Není to vysloveně železniční nehoda, ale pořádný karambol, který se nás asi citelně dotkne, to tedy je. ..... .
Michal Vaniš píše:Já nejsem právník, ale v té definici je napsáno "komerční používání".
CITACE: Celoevropská směrnice zní takto: „Legislativní výbor zastává stanovisko, že komerční používání fotografií, videozáznamů či dalších vyobrazení děl, která jsou trvale umístěna na fyzických veřejných místech, musí být vždy vázáno na předchozí souhlas autorů nebo jiných zplnomocněných osob.“
Takže když si to přeberu selským rozumem - když to(foto) nechci prodávat či použít jako reklamu, tak by se mě tento výmysl týkat neměl... mám něco na rajčeti (či kdekoliv jinde), tak je to pouze dokumentace, kde jsem byl, co jsem viděl....
... ale nikomu to přeci komerčně neprodávám...![]()
Či je vše nějak jinak![]()
Barbucha píše:Michal Vaniš píše:Já nejsem právník, ale v té definici je napsáno "komerční používání".
CITACE: Celoevropská směrnice zní takto: „Legislativní výbor zastává stanovisko, že komerční používání fotografií, videozáznamů či dalších vyobrazení děl, která jsou trvale umístěna na fyzických veřejných místech, musí být vždy vázáno na předchozí souhlas autorů nebo jiných zplnomocněných osob.“
Takže když si to přeberu selským rozumem - když to(foto) nechci prodávat či použít jako reklamu, tak by se mě tento výmysl týkat neměl... mám něco na rajčeti (či kdekoliv jinde), tak je to pouze dokumentace, kde jsem byl, co jsem viděl....
... ale nikomu to přeci komerčně neprodávám...![]()
Či je vše nějak jinak![]()
.. nebo tady na fóru.
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník