Moderátor: Michal Dalecký
mikinko píše:George V. píše:mikinko píše:...a Roco sa zatial neunuvalo riesit deformovane masky podvozkov pod kabinou rusnovodica ....
???? nevšiml jsem si...
Už sme to tu preberali .... opticky totiz vyzera, že cmeliak je asi o 1 mm inak posadeny na podvozkoch (medzera medzi podvozkom a ramom je pod kabinkou asi o 1 mm vacsia). Po rozobrati som zistil, ze je to sposobene deformaciou masky podvozku (prehnutie) ... Zatial som si to vsimol na vsetkych Rocom vyrobenych cmeliakoch (bol som pozriet aj novsie verzie na predajni) .... Ked kuknes fotku tak aj na tej to vidno ..... Tak neviem, ci sa v novej verzii unuvali tento problem riesit ....
forex píše:Pro nízký zájem byla parní lokomotiva ČSD řady 365.4 od firmy Roco (katalogové číslo 73202 a 73203) vyřazena z výrobního programu.
forex píše:Michal Dalecký píše:Povídání o nových vozech ACME: http://www.modely.biz/magazin/clanek-vozy-rady-amee-bmee-bdmee-a-bdmeer-csd-od-a-c-m-e/
V clanku se uvadi,ze vuz projede bez doplnku R380mm...to znamena nejakou konstrukcni zmenu oproti predeslym vozum v CD verzi s 450mm?
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 4 návštevníků