Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Rocky_MK píše:Můžu dotaz? Co používáš jako rostliny? Nemýlím-li se, vidím tam purex od poláka, lišejníky noch a tráva je statická anebo koberec ?
hank61 píše:miroslav lengyel píše:Jezdí pěkně,ale nebyl bych to já,abych se nezeptal.Je to optický klam nebo je ten druhý(vlečený)podvozek nějak mimo?
Přijde mi dost posunutý směrem ke středu vozu proti reálu.
![]()
Míro. Tohle jsem opravdu nezkoumal. Dle tebou zveřejněného nákresu je osa první nápravy cca v ose dveří. Na modelu je na vnitřní hraně dveří. Tak, že možná 3mm rozdíl, což pro mě je opravdu nepodstatné![]()
hank61 píše:Rocky_MK píše:Můžu dotaz? Co používáš jako rostliny? Nemýlím-li se, vidím tam purex od poláka, lišejníky noch a tráva je statická anebo koberec ?
Pokud myslíš ten první segment, tak tam jsou foliáže od Bezuchy a Poláka, keře od Poláka, a křoví ze svitků Naturexu, později posypané Purexem a místy samotný Purex. Jinde jsou i natrhané kousky travních koberců. Ty lišejníky od Noch budu 100% ně nahrazovat něčím realističtějším. Už nyní se mi nelíbí. Statickou trávu nepoužívám.
Rocky_MK píše:Díky za odpověď. Koberce a purex budu používat taky, jen místo lišejníků raději dám molitan, vypadá to (dle mě) líp a mně to bude stačit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků