Zkušenosti s e-shopem www.zeleznicni-modelarstvi.cz

Tipy, ceny, zkušenosti, poznatky.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Zkušenosti s e-shopem www.zeleznicni-modelarstvi.cz

Příspěvekod Barbucha » úte 12 kvě, 2015 11:54 am

F. Placheta píše: Jinak pokud ta pochavla patří mně, tak děkuji :oops:

Jistě.
DR, H0, epocha III c, v neplánované pauze.
Barbucha

Příspěvekod motyn » ned 17 kvě, 2015 8:09 pm

Dobrý den, taky přidám dva zážitky s tímto obchodem a pro nevěřivé Tomáše.
1, Brejlovec Rivarrosi objednaný za starou cenu. Došel ale za novou vyšší cenu bez předešlého upozornění a nemluvě o dodržení ceny z objednávky. Model OK.
2, A ted pecka!!! objednan ES 499 od ACME, zatím není u žádneho obchodníka a snad ani v Evropě, ale pan poslal před 15 dny email, že mu přišel od dodavatele a následně přišel balík na dobírku s cenou dle objednávky. Jste zvědaví co v něm bylo? Já ne.
Po několika dnech další pokus o doručení. A následné odstoupení od koupě.

Pohodový den.
Naposledy upravil motyn dne ned 24 kvě, 2015 8:41 pm, celkově upraveno 3
motyn

Příspěvekod Barbucha » ned 17 kvě, 2015 8:14 pm

Možná v něm byla lokomotiva. Před pár lety mi místo vagonu taky přišel vagon :-). Od té doby jsem skončil. Protože přece jen radši dostávám to, co jsem si objednal a ne to co uzná za vhodné obchodník.
Barbucha

Re: Novinky H0 2015

Příspěvekod novk2007 » čtv 21 kvě, 2015 7:33 pm

Zdravím modeláře.Mám na vás velkou prosbu.Jaké máte zkušenosti s e-shopem železniční modelářství ? V sekci bazar jsem si objednal parní mašinku od firmy Fleischmann. Tak jsem jí dal do košíku a zvolil platbu předem. Po odhlášení jsem si jen zkontroloval zda mašinka je ze seznamu pryč ,ale ona nebyla a bylo u ní napsané že je na objednávku do 3 týdnů .Byl jsem si na 60 procent jist že byla k mání hned ale už si nejem jist a nezapamatoval co tam bylo před mým objednánim.zda sklad nebo na objednávku.Po mém středečním telefontu mě paní slíbala že se optá majitele zda je skladem a že mě napíše smsku.Bohužel se nestalo na moje emaily které jsem jim odesílal v úterý, středu a dneska opět nikdo neodpověděl a dnes jsem se do firmy nedovolal.Peníze jsem zatím neposlal ale začínám čím dál víc pochybovat. Děkuji za vaše zkušenosti.
novk2007

Příspěvekod Barbucha » čtv 21 kvě, 2015 7:39 pm

Železniční modelářství je dost široký pojem, na toto heslo vyleze minimálně 5 e-shopů. Pokud je to u Tesaře, tak si na peníze počkáš dost dlouho. Probíráme to tu hodně dlouho: viewtopic.php?f=18&t=2153&start=150
Barbucha

Příspěvekod Barbucha » čtv 21 kvě, 2015 7:47 pm

Však jeden zasloužilý modelář psal:
Ten jeho obchod je především e-shop, takže nakupují asi především znalí internetu a ti většinou o diskuzi na modely.biz ví. A když ne, tak by měli Tesaře na internetu "prolustrovat", min. já bych to tak udělal, kdybych chtěl koupit něco v nějakém neznámém e-shopu. Určitě by je nějaký odkaz ve vyhledávači navedl sem. A pokud ani to ne, tak pak už není rady a tedy ani pomoci.

Já jsem psal, že se ještě nachytá nepočítaně lidí a je vidět, že i ten co je na fóru registrovaný, tak si strategické informace nedohledá. Takže Vašku, máš pravdu a má věštba se vyplnila. Ach jo.
Barbucha

Příspěvekod novk2007 » čtv 21 kvě, 2015 7:51 pm

No celkem zajímavé-Takže to co jsem si přečet je celkem šokující. Zítra tu objednávku zruším .Jen se divím že mu úřad přes živnosti nevzal jeho oprávnění. Děkuji moc za info
novk2007

Příspěvekod F. Placheta » pát 22 kvě, 2015 5:38 am

:-) ano, kolega novk2007 je zde jiz dost dlouho, aby si vsiml sekce "vyrobci a prodejci"...holt kazdy sveho stesti strujce :-\
HO - Digital - CSD IV

www.kolejiste.wbs.cz
F. Placheta

Příspěvekod novk2007 » pát 22 kvě, 2015 8:34 pm

To sice ano jsem tu už někde od roku 2011 ale stránky jsem začal navštěvovat nejvíce až vloni Tak já nakupuji výhradně u Masinky.cz Ben -Zerba a Modely biz. Tesaře jsem ještě nezkoušel zaujala mě tam parní lokomotiva Fleischmann http://www.zeleznicni-modelarstvi.cz/p/ ... 3-db-39775 za tu cenu. No pro změnu dneska jsem se tam dovolal.Mluvil jsem s jednou paní , která mě řekla že model poslaly na dobírku . Tak jsem řekl ž to snad ne že sem si zvolil platbu předem. Peníze jsem ještě neodeslal.
novk2007

Příspěvekod Barbucha » pát 22 kvě, 2015 9:06 pm

novk2007 píše:To sice ano jsem tu už někde od roku 2011 ale stránky jsem začal navštěvovat nejvíce až vloni Tak já nakupuji výhradně u Masinky.cz Ben -Zerba a Modely biz. Tesaře jsem ještě nezkoušel zaujala mě tam parní lokomotiva Fleischmann http://www.zeleznicni-modelarstvi.cz/p/ ... 3-db-39775 za tu cenu. No pro změnu dneska jsem se tam dovolal.Mluvil jsem s jednou paní , která mě řekla že model poslaly na dobírku . Tak jsem řekl ž to snad ne že sem si zvolil platbu předem. Peníze jsem ještě neodeslal.

Já bych to rozhodně nebral. To vypadá na starou hajtru BR03 151, z přelomu tisíciletí. Už ta vystouplá tabulka a obrovské nýty napovídají, že jde o historickou formu. Navíc mám podezření, že to není DB, ale předválečné DRG. Budeš pak provozovat předválečnou lokomotivu v období 60. let? To je blbost. Už na té fotce je to tak ohmatané, kdo ví co to je.
Obrázek
Takže jak jsem kdysi psal. Pan Tesař posílá to, co uzná za vhodné a ne to, co si objedná zákazník. Proto u té lokomotivy není vyfocený obal, chybí číslo výrobku, protože pak by si někdo ověřil, že to není výprodej, ale bazar. Za 130€ je to drahý.
Barbucha

Příspěvekod Mara7 » pát 22 kvě, 2015 9:44 pm

novk2007 píše:Zdravím modeláře.Mám na vás velkou prosbu.Jaké máte zkušenosti s e-shopem železniční modelářství ? V sekci bazar jsem si objednal parní mašinku od firmy Fleischmann. Tak jsem jí dal do košíku a zvolil platbu předem. Po odhlášení jsem si jen zkontroloval zda mašinka je ze seznamu pryč ,ale ona nebyla a bylo u ní napsané že je na objednávku do 3 týdnů .Byl jsem si na 60 procent jist že byla k mání hned ale už si nejem jist a nezapamatoval co tam bylo před mým objednánim.zda sklad nebo na objednávku.Po mém středečním telefontu mě paní slíbala že se optá majitele zda je skladem a že mě napíše smsku.Bohužel se nestalo na moje emaily které jsem jim odesílal v úterý, středu a dneska opět nikdo neodpověděl a dnes jsem se do firmy nedovolal.Peníze jsem zatím neposlal ale začínám čím dál víc pochybovat. Děkuji za vaše zkušenosti.

Zdravím Vás pane kolego,

chci Vás jen upozornit na obchod zeleznicni-modelarstvi.cz. Na konci dubna jsem si objednal cmelaka od ROCO protoze jsem mel u pana Tesare jeste nejake kredity a navic mel slevu 20% na sklad, tudis mi celkova cena i s postovnym vysla na 4000. Dne 5.5.2015 mi byl dorucen balik na dobirku. Ja to samozrejme zaplatil a jake nemile prekvapeni me cekalo v baliku kdyz jsem objevil 7 vagonu misto lokomotivy. Samozrejme jsem mu hned volal ale nedovolal jsem se. Asi po tydnu to konecne Tesar zvedl a vraceni zbozi s nim resim do ted. Jsme domluveni na pondeli ze si osobne prijedu pro penize protoze od nej uz nikdy nic nechci protoze resit s nim reklamaci by me asi omylo. Samozrejme ty dva tydny co jsem s nim v kontaktu tak jsou to porad nejake vymluvy a lzi proc nemuze byt zrovna ten den na prodejne atd. Takze pokavad pan Tesar v pondeli nebude na prodejne tak jak jsme domluveni tak se postaram o to aby uz neprodaval a byl mu odebran zivnostensky list. S timhle obchodem jsem nadobro skoncil a chci upozornit vsechny ostatni kteri zvazuji nakup u nej. Panove radsi zainvestujte o 1000kc vic a budete mit doma to co chcete nebo usetrete ale pripravte se na velke tahanice aby jste dostali penize nebo objednane zbozi zpet. Udelal jste pane kolego velice dobre ze jste nezaplatil predem protoze vubec bych se nedivil kdyby jste nevidel ani penize a ani model. Jeste upozornim ze pan Tesar se stehoval s prodejnou z namesti do jakesi budovy na konci mesta, nema to vubec nijak oznacene a zastihnout ho na prodejne je obrovsky problem, dokonce mi bylo sdeleno ze oteviraci doba kterou maji uvedenou na internetu vubec neplati a navsteva kamenne prodejny je jen po domluve a ta je s nimi velice slozita. Me to prijde jakoby pan Tesar uz z branze odchazel a chce doprodat posledni veci ktere ma skladem a zavrit to uplne. Byl bych za to rad protoze by bylo o jednoho smelinare min. Pokud bude zajem napisu sem pristi tyden jak to dopadlo.
Mara7

Příspěvekod A2C » sob 23 kvě, 2015 6:39 am

Pána Tesaře sme stretli nedávno na burze v Liesingu, takže zrejme odtiaľ nakupuje skladové zásoby :)
Chcel by som upozorniť že tento predajca si začal robiť "dobré" meno i na Slovensku keď je známi prípad kedy poslal TT model miesto H0 modelu, to že to už bol úplne iný typ lokomotívy nemusím ani hovoriť.
ČSD ep.IIb + III-IVa + ŽSR. H0, H0e
Z21, Profi-Boss, Multimouse
A2C

Příspěvekod novk2007 » sob 23 kvě, 2015 7:44 am

Děkuji moc za vaše info.Takže raději odstoupím od smlouvy.To si raději připlatím.
novk2007

Příspěvekod novk2007 » ned 24 kvě, 2015 11:42 am

Určitě mě dejte vědět jak vám to s tou reklamací dopadlo.Děkuji moc
novk2007

Příspěvekod motyn » ned 24 kvě, 2015 9:00 pm

forex píše:Je to marný, je to marný, je to marný...... :mrgreen:

Tolik recenzí a přesto se další najdou a pak se nestačí divit . Řikal sem si,že napíšu poslední recenzi jako odstrašující případ, a že jich tu předemnou je napsáno mnoho dalších, a už se další nenechají nachytat. A přece.
motyn

PředchozíDalší

Zpět na Modelářské obchody a výrobci