F. Placheta píše: Jinak pokud ta pochavla patří mně, tak děkuji
Jistě.
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
F. Placheta píše: Jinak pokud ta pochavla patří mně, tak děkuji
novk2007 píše:To sice ano jsem tu už někde od roku 2011 ale stránky jsem začal navštěvovat nejvíce až vloni Tak já nakupuji výhradně u Masinky.cz Ben -Zerba a Modely biz. Tesaře jsem ještě nezkoušel zaujala mě tam parní lokomotiva Fleischmann http://www.zeleznicni-modelarstvi.cz/p/ ... 3-db-39775 za tu cenu. No pro změnu dneska jsem se tam dovolal.Mluvil jsem s jednou paní , která mě řekla že model poslaly na dobírku . Tak jsem řekl ž to snad ne že sem si zvolil platbu předem. Peníze jsem ještě neodeslal.
novk2007 píše:Zdravím modeláře.Mám na vás velkou prosbu.Jaké máte zkušenosti s e-shopem železniční modelářství ? V sekci bazar jsem si objednal parní mašinku od firmy Fleischmann. Tak jsem jí dal do košíku a zvolil platbu předem. Po odhlášení jsem si jen zkontroloval zda mašinka je ze seznamu pryč ,ale ona nebyla a bylo u ní napsané že je na objednávku do 3 týdnů .Byl jsem si na 60 procent jist že byla k mání hned ale už si nejem jist a nezapamatoval co tam bylo před mým objednánim.zda sklad nebo na objednávku.Po mém středečním telefontu mě paní slíbala že se optá majitele zda je skladem a že mě napíše smsku.Bohužel se nestalo na moje emaily které jsem jim odesílal v úterý, středu a dneska opět nikdo neodpověděl a dnes jsem se do firmy nedovolal.Peníze jsem zatím neposlal ale začínám čím dál víc pochybovat. Děkuji za vaše zkušenosti.
forex píše:Je to marný, je to marný, je to marný......
Zpět na Modelářské obchody a výrobci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník