návrat

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: návrat

Příspěvekod miroslav lengyel » pon 11 kvě, 2015 4:54 am

Poslední dobou si připadám spíše jako letecký než železniční modelář. :D
Přílohy
78.jpg
76.jpg
77.jpg
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 12 kvě, 2015 3:56 pm

Když se ruka k ruce vine,tak se dílo podaří. :lol: 2 vyjímatelné segmenty "hotové" a po víkendu budu pokračovat. :mrgreen:
Přílohy
79.jpg
83.jpg
84.jpg
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod workous » úte 12 kvě, 2015 5:28 pm

Pěkné pohoří Míro budeš ho zalesňovat ?
Roco Geoline/DCC DR5000 + RocRail/JMRI momentálně v pauze..
workous

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 12 kvě, 2015 6:26 pm

To je to,co ještě pořádně nevím. :D Nejdřív to celé zadekluji,pak poslepuji stavby co jsem nakoupil a začnu rozmisťovat.To víš,Milan mi dal košem,tak mi nezbývá nic jiného než postupovat takto. :mrgreen: Ono je stejně lepší děla to takhle naživo,když je terén s papíru,tak není nic jednoduššího než kus uříznout a nalepit jinak nebo jinam.Pak do toho budu muset taky natahat elektriku,aby svítily budovy.Zatím mám v hlavě něco na tento způsob,bez toho Labe samozřejmě,to už bych stál ve vodě. :lol:
Obrázek
Obrázek
miroslav lengyel

Příspěvekod milan ferdián » stř 13 kvě, 2015 5:41 am

miroslav lengyel píše:To víš,Milan mi dal košem,tak mi nezbývá nic jiného než postupovat takto. :mrgreen:

Milan ti dal těžko košem,když se tady neustále kočkuješ s Barbuchou,kdy člověk neví zda je to pravda nebo sranda.Kdyby jsi napsal,tak jak ostatní,tak Milan by určitě nepsal ne.Srandičky,srandičky a tak to někdy dopadne :wink: .
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod miroslav lengyel » stř 13 kvě, 2015 6:19 am

milan ferdián píše:
miroslav lengyel píše:To víš,Milan mi dal košem,tak mi nezbývá nic jiného než postupovat takto. :mrgreen:

Milan ti dal těžko košem,když se tady neustále kočkuješ s Barbuchou,kdy člověk neví zda je to pravda nebo sranda.Kdyby jsi napsal,tak jak ostatní,tak Milan by určitě nepsal ne.Srandičky,srandičky a tak to někdy dopadne :wink: .

Ale Milane to je fakt,už jsme to jednou probírali. :wink: Já ten příspěvek nemohu najít(možná byl i smazán),ale bylo to v nějakém vlákně,kde jsi mi napsal,že Německo nekreslíš. :D Ale jak jsem již také psal,nic se neděje,já už se s tím nějak poperu. :idea: Vizi mám a že to dělám za pochodu a nemám k tomu šém mi nijak nevadí,aspoň si rozvíjím prostorovou představivost. :lol:
miroslav lengyel

Příspěvekod hank61 » stř 13 kvě, 2015 6:41 am

Miro. To je zajimavá konstrukce. V jednu chvili mě napadlo jestli ses nedal na origami :-)
Celoživotní hračička ;-)
https://hank61.rajce.idnes.cz
hank61

Příspěvekod workous » stř 13 kvě, 2015 8:10 am

Utěrky a karton je nejlepší kombinace jak píše Míra a průkopník Shimi, když něco nesedí, tak se vezmou nůžky/řezák a už to lítá... :D
Roco Geoline/DCC DR5000 + RocRail/JMRI momentálně v pauze..
workous

Příspěvekod Michal Šuhajda » stř 13 kvě, 2015 9:23 am

Radši používám novinový papír než utěrky. Sice hůř nasává, ale má větší snahu se napnout, zatímco utěrky se krabatí.
-MiŠ-
Velikost H0, ČSD
Jméno a příjmení je v nicku, nemám potřebu se skrývat
Michal Šuhajda

Příspěvekod miroslav lengyel » stř 13 kvě, 2015 9:49 am

To sice ano,ale je nechci podklad,jakoby mi po krajině jezdila rolba. :D
miroslav lengyel

Příspěvekod Gene_Simmons » čtv 14 kvě, 2015 11:48 pm

Mirku, pěkně ti to odsejpá, je z tebe druhej Schimi. Z fotek to není moc poznat, patinuješ a nebo budeš patinovat domečky?
Modelový svět H0 Gene Simmonse
http://modelovy-svet-gene-simmonse.cz/
Gene_Simmons

Příspěvekod miroslav lengyel » pát 15 kvě, 2015 3:47 am

Odsejpá,ani bych neřekl,občas něco spíchnu. :? Teď jsem byl přilepenej na internetu,protože jsem sháněl auto pro dcerku a teď jsem přilepenej dál,protože jsem řešil pojištění,nějaké díly atd.Víkend mám pracovní a po něm volno,ale zase pro změnu jedeme pro to auto,pak ho musím odvést k mekánikovi.Shimi je projektant,já jen vezmu skládací metr,tužku a řežu,stříhám a lepím. :lol: Domečky musím lehce líznout všechny,ony ty stavebnice od Kibri nejsou špatné a za super prachy,ale musí se vyspárovat zdivo,jinak vypadají divně.Zjistil jsem,že je dobré si potom nemýt ruce a pak se snadno dosáhne jemné patiny. :D
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » pon 18 kvě, 2015 2:14 pm

Tak kýžený balík z GESu po 2 měsících konečně dorazil. 8) Jen je mi teď tak trošku k prdu,protože se momentálně musím zabývat poněkud jinými věcmi.Takže si začínám připadat jako v jednom vtipu z dob hlubokého míru,kde se říkalo "buď jsou lidi a není materiál nebo je materiál a nejsou lidi". :lol: No nic,do práce jdu až v pátek,tak se snad k něčemu dostanu,při troše štěstí,bych snad mohl do konce týdne udělat první zkušební jízdu. :idea: :wink:
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » čtv 21 kvě, 2015 7:24 am

Tak jsem se pomalu pustil do elektriky,nejdříve propojení mezi panely. :D Nevím proč,ale nemohu vložit více fotek,píše to,že bylo dosaženo maximální velikosti příloh! :idea: :?:
Přílohy
87.jpg
zásuvka na místě
miroslav lengyel

Příspěvekod milan ferdián » čtv 21 kvě, 2015 7:33 am

miroslav lengyel píše:Tak jsem se pomalu pustil do elektriky,nejdříve propojení mezi panely. :D Nevím proč,ale nemohu vložit více fotek,píše to,že bylo dosaženo maximální velikosti příloh! :idea: :?:

Další co moc nečte příspěvky.Prostě máš vyčerpanou svoji kapacitu na přílohy,tak jak já.Tak pane začni mazat,tak jak já :lol: :lol: :lol: .
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

PředchozíDalší

Zpět na Modelové kolejiště