návrat

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: návrat

Příspěvekod miroslav lengyel » pon 04 kvě, 2015 11:03 am

No to co popisuješ mě teprve čeká. :? Jen s tím rozdílem,že nepoužívám tavnou pistoli,nepropíchávám si prsty a dráty povedu pěkně vrchem,abych si nevyklepal poslední zbytky myšlenek. :lol:
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod Barbucha » pon 04 kvě, 2015 11:15 am

Prsty mám rozpíchaný od fastonů, navlíkám je na kontakty a po slisování jsou na tom ostrý hrany.
Obrázek
DR, H0, epocha III c, v neplánované pauze.
Barbucha

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 05 kvě, 2015 10:02 am

Krystalizace pokračuje. :lol: Zatím vše jen nasucho bo není ještě matroš. :?
Přílohy
73.jpg
72.jpg
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod hank61 » úte 05 kvě, 2015 10:27 am

Míro. Dobrý nápad. Koukám, že jsi to pro všechny případy udělal recyklovatelný :D :D
Celoživotní hračička ;-)
https://hank61.rajce.idnes.cz
hank61

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 05 kvě, 2015 10:50 am

To víš že jo,když se mi to nebude líbit,tak to hodím do kamen a bude. :D Jen pak někde musím sehnat ta kamna. :lol:
miroslav lengyel

Příspěvekod milan ferdián » úte 05 kvě, 2015 11:19 am

miroslav lengyel píše:To víš že jo,když se mi to nebude líbit,tak to hodím do kamen a bude. :D Jen pak někde musím sehnat ta kamna. :lol:

Spoluobčané ti pomohou :wink: .
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 05 kvě, 2015 11:28 am

Myslíš hnědočechy? :lol: Ti by nevěděli k čemu to je. :idea:
miroslav lengyel

Příspěvekod mlha » úte 05 kvě, 2015 12:42 pm

Aby ses Mirku nedivil, je to fikaný národ. Už mají dokonce i své herecké hvězdy. První byl nějaký cigán co hrál policajta v nějakém filmu a teď ta herečka co dluží na nájemném. Naučili by se i ukrást a prodat kolejiště. Na modelbazaru už jistě nějaký funguje, soudím dle češtiny v inzerátech. :lol:
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
http://www.kzmslovacko.cz/.
mlha

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 05 kvě, 2015 2:11 pm

mlha píše:Aby ses Mirku nedivil, je to fikaný národ. Už mají dokonce i své herecké hvězdy. První byl nějaký cigán co hrál policajta v nějakém filmu a teď ta herečka co dluží na nájemném. Naučili by se i ukrást a prodat kolejiště. Na modelbazaru už jistě nějaký funguje, soudím dle češtiny v inzerátech. :lol:

Tak to bylo myšleno z nadsázkou,oni dovedou zpeněžit všechno,klidně i člena rodiny. :lol:
miroslav lengyel

Příspěvekod Barbucha » úte 05 kvě, 2015 2:55 pm

miroslav lengyel píše:
mlha píše:Aby ses Mirku nedivil, je to fikaný národ. Už mají dokonce i své herecké hvězdy. První byl nějaký cigán co hrál policajta v nějakém filmu a teď ta herečka co dluží na nájemném. Naučili by se i ukrást a prodat kolejiště. Na modelbazaru už jistě nějaký funguje, soudím dle češtiny v inzerátech. :lol:

Tak to bylo myšleno z nadsázkou,oni dovedou zpeněžit všechno,klidně i člena rodiny. :lol:

Pokud v to nebudeš počítat domácí mazlíčky, ty zatím umí jen zkonzumovat :-).
Barbucha

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 05 kvě, 2015 4:28 pm

Zpátky ke kolejišti,začal jsem k sobě lepit kousky kartónu a tvořit tak vrchní část neboli poklop skrytého nádraží.Fotky dodám ve čtvrtek neb zítra jdu do práce. :D
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » čtv 07 kvě, 2015 1:22 pm

Sliby se mají plnit,takže tady jsou fotky. :D Nic extra to není,jen dekl v levé části a teď budu pokračovat dalším odnímatelným dílem přes radiátor.Ještě to přijde poladit,aby mezery byly co nejmenší,protože ve městě se spáry špatně schovávají. :lol: Dobrá zpráva je,že se mi podařilo sehnat desku na ovládácí panel,což je mi ale vcelku k ničemu,protože stále nemám potřebné komponenty z GESu. :? Docela mně uklidňuje,že to je poslední objednávka od téhle firmy,protože když už konečně mají to,na co jsem cca měsíc a půl čekal,tak mi včera napsali,že jim pro změnu chybí nějaké kablíky,které již byly potvrzeny,že je mají skladem.Objednávku jsem učinil 25.2.2015,takže za chvíli budeme slavit 3 měsíční výročí. :shock:
Přílohy
75.jpg
74.jpg
miroslav lengyel

Příspěvekod hank61 » čtv 07 kvě, 2015 1:45 pm

Míro. Já nakupuji zde http://www.gme.cz/. Zatím každá objednávka doručena max. do týdne. Doporučuji :-)
Celoživotní hračička ;-)
https://hank61.rajce.idnes.cz
hank61

Příspěvekod Barbucha » čtv 07 kvě, 2015 2:42 pm

hank61 píše:Míro. Já nakupuji zde http://www.gme.cz/. Zatím každá objednávka doručena max. do týdne. Doporučuji :-)

Já tam nakupuju taky a sám si to vyzvedávám, protože jezdívám v Brně kolem. V GESu jsem bral jsem pár věcí z výprodeje, protože předpokládám, že když něco vyprodávají v tisících kusech, tak to mají. i tak to trvalo relativně dlouho, než to přišlo na pobočku. Mají bordel v systému. A navíc se u nich nedá parkovat…
Barbucha

Příspěvekod miroslav lengyel » čtv 07 kvě, 2015 3:10 pm

No jo,pozdě bycha honit. :? Ale to mě nemůže zastavit,dělat co mám,takže se nic neděje. :D
miroslav lengyel

PředchozíDalší

Zpět na Modelové kolejiště