Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
workous píše:Já si hezky zasypávám leju lepidlo dráty ani vidětsice ty lampy už bych chtěl vidět svítit....mám na to nový modul DCC o dvou drátech, tak jsem zvědav jak bude fachat.
Barbucha píše:workous píše:Já si hezky zasypávám leju lepidlo dráty ani vidětsice ty lampy už bych chtěl vidět svítit....mám na to nový modul DCC o dvou drátech, tak jsem zvědav jak bude fachat.
Dvoudrátem už nikoho neohromíš. To umím i v analogu. Zkus jeden drát a nejlépe bez drátů.
workous píše:Rychlík je tu Hank 61 já jedu v klidu krajinou
Barbucha píše:Dvoudrátem už nikoho neohromíš. To umím i v analogu. Zkus jeden drát a nejlépe bez drátů.
Jára Cimrman píše:Zkus to bez drátů milý Marconi...
fulda píše:To je taková klasická otázka z mojí střední školy - víte jak se zapojuje zvonek na jeden drát???
Barbucha píše:workous píše:Já si hezky zasypávám leju lepidlo dráty ani vidětsice ty lampy už bych chtěl vidět svítit....mám na to nový modul DCC o dvou drátech, tak jsem zvědav jak bude fachat.
Dvoudrátem už nikoho neohromíš. To umím i v analogu. Zkus jeden drát a nejlépe bez drátů.
jirkan píše:K tomu jenodrátovýmu zvonku - pochopil jsem tu část zapojení, kdy se za ten drát tahá. Ale není mi jasné, jak za ten drát tlačit (šipky směřují oběma směry). Ale to asi bude tím, že elektrice nerozumím.
A nebo že by se to dohánělo průřezem toho drátu (cca 100 cm2?)![]()
Uživatelé procházející toto fórum: richardisko a 1 návštěvník