Barbucha píše:Dvacet let jezdím na GoodYaer a udělal jsem jednu výjimku (cosi korejskýho co se dává na nový auta) u zimních, protože zimy už nejsou to co bývaly. I když v testech byly na sněhu úžasné, na mokru úžasnější,… Tak jsem byl rád, že jsem toho sněhu moc nepotkal. Gumy mám ještě v pohodě, auto určitě přežijí.
Já teď 2 zimy jezdil Dunlop Winter 3D,kus za 3.500,-Kč a naštěstí jsem je k autu vyfasoval,protože na sněhu žádná hitparáda.Předtím jsem měl na XP Sava Eskymo a s těmi jsem jezdil na sněhu v pohodě.Kdybych nejezdil lyžovat,tak zimáky ani nekupuji,jel jsem minulý víkend do Chebu na letních,teplota -2 až +2,kolem Ohře nasmrkáno a auto se ani nehlo. Ty testy,které jsem zmiňoval si dělali kluci jaksi soukromě,protože ty ofiko,kde pravidelně vítězí značky Continentál nebo Michelin jsou k prdu.Tedy pokud preferuješ pneumatiku,která je pohodlná,nehlučí,na silnici tě podrží a neplatíš za ni zbytečné peníze.Jiný kolega si loni kupoval zimní Nexeny na Lexuse a spokojenost,ale každý nechť si koupí co chce,já jen reagoval na to,že máš nějaký vyjímečný rozměr pneu.