návrat

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: návrat

Příspěvekod Barbucha » úte 07 dub, 2015 3:48 pm

Červený drát na bílý knoflík, zelený drát na modrý knoflík. ....
DR, H0, epocha III c, v neplánované pauze.
Barbucha

Příspěvekod miroslav lengyel » čtv 09 dub, 2015 2:17 pm

Tak zase malý pokrok,jen nevím jestli jsem to s tou patinou drobátko nepřehnal,vypadá to jako by v chemičce někdo rozfoukal mastek. :lol:
Naposledy upravil miroslav lengyel dne čtv 21 kvě, 2015 7:41 am, celkově upraveno 1
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » sob 11 dub, 2015 11:03 am

Pořídil jsem si nový doplněk ke kolejišti. :lol:
Naposledy upravil miroslav lengyel dne čtv 21 kvě, 2015 7:42 am, celkově upraveno 1
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod Rocky_MK » sob 11 dub, 2015 11:09 am

tak je to chemička nebo michelinka? :D
Nemám na kolejišti sedmivozový RailJet v N a stále ještě dýchám
Rocky_MK

Příspěvekod Barbucha » sob 11 dub, 2015 11:13 am

To dát do obýváku, kde si hraju, tak se zastavím až pod kopcem v řece :-D. Budeš zatěžovat kartony? :mrgreen:
Barbucha

Příspěvekod miroslav lengyel » sob 11 dub, 2015 11:32 am

Rocky_MK píše:tak je to chemička nebo michelinka? :D

Tohle je jen schovka pro gumy,protože do sklepa jsem nenašel odvahu je dát. :? Jinak jsou to zimní gumy,které se ovšem musí kupovat na jaře,stejně jako letní zase na podzim.Jsou totiž za takové peníze,že v sezóně jsou pak v podstatě nesehnatelné. :D
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » sob 11 dub, 2015 11:33 am

Barbucha píše:To dát do obýváku, kde si hraju, tak se zastavím až pod kopcem v řece :-D. Budeš zatěžovat kartony? :mrgreen:

Jó příteli,jaký si to uděláš,takový to máš. :lol: Kartóny zatěžovat nebudu rejpale. :D
miroslav lengyel

Příspěvekod Barbucha » sob 11 dub, 2015 11:34 am

miroslav lengyel píše:

Tohle je jen schovka pro gumy,protože do sklepa jsem nenašel odvahu je dát. :? Jinak jsou to zimní gumy,které se ovšem musí kupovat na jaře,stejně jako letní zase na podzim.Jsou totiž za takové peníze,že v sezóně jsou pak v podstatě nesehnatelné. :D

Aha, já mám tak blbej rozměr, že jsem musel vybírat z pěti kusů, tak je úplně jedno, kdy to koupím.
Barbucha

Příspěvekod Barbucha » sob 11 dub, 2015 11:36 am

miroslav lengyel píše:
Barbucha píše:To dát do obýváku, kde si hraju, tak se zastavím až pod kopcem v řece :-D. Budeš zatěžovat kartony? :mrgreen:

Jó příteli,jaký si to uděláš,takový to máš. :lol: Kartóny zatěžovat nebudu rejpale. :D

Nejde ani tak o to jaký, ale kde. Dneska jsem dorazil kontrolky ohlasů z návěstidel na pultu, tak jsem v dobrém rozmaru, večer budu zapojovat výhybky pravého zhlaví, to bude rychlovka :-).
Barbucha

Příspěvekod miroslav lengyel » sob 11 dub, 2015 12:02 pm

Barbucha píše:
miroslav lengyel píše:

Nejde ani tak o to jaký, ale kde. Dneska jsem dorazil kontrolky ohlasů z návěstidel na pultu, tak jsem v dobrém rozmaru, večer budu zapojovat výhybky pravého zhlaví, to bude rychlovka :-).

Myslel jsem to tak,že kdo doma nosí kalhoty :D ,ale je fakt,že pokud ti bylo povoleno kolejiště v obýváku,tak tam jistá dávka tolerance je. :D A jinak neříkej HOP,dokud jsi nepřeskočil. :lol: Já nebudu dělat dnes nic,čekáme návštěvu.Zítra jedu(nevím kdy) do Kolína a Rosic nad Labem,v pondělí večer pro změnu do Berouna a Furth im Waldu a přijedu někdy v úterý odpoledne.No možná nějaký ten kousek plastu zítra a v podělí dopoledne na továrnu přilepím. :lol: Před chvílí mi psal dodavatel,že reverzní moduly jsou hotové,dnes jsem koupil lišty na pult a deska už se také rýsuje.Ještě bižuterie z GESu a a může pokračovat doba měděná. :mrgreen:
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » sob 11 dub, 2015 12:03 pm

Barbucha píše:
miroslav lengyel píše:

Aha, já mám tak blbej rozměr, že jsem musel vybírat z pěti kusů, tak je úplně jedno, kdy to koupím.

Jaký máš rozměr a technické specifikace pneumatik?
miroslav lengyel

Příspěvekod Barbucha » sob 11 dub, 2015 3:10 pm

215/55 R16 93 V
Barbucha

Příspěvekod miroslav lengyel » sob 11 dub, 2015 3:39 pm

Barbucha píše:215/55 R16 93 V

Tomu říkáš blbej rozměr? :lol: Máš ten samý jako já,takže si stačí vybrat,třeba zde. :mrgreen:
http://www.pneunet.cz/pneumatiky/215-55 ... -V/?o=cena
Já sedlám druhým rokem tyhle a velká spokojenost. http://www.pneunet.cz/pneu/20359/hankoo ... 3-v-letni/
Ale když už tady probíráme pneumatiky,tak já jsem na zimu objednal tyhle.
http://www.pneunet.cz/pneu/171284/memba ... 7-h-zimni/
A na léto jsou pak tyhle http://www.pneunet.cz/pneu/170884/memba ... 3-v-letni/ jenže jak vidíš, jsou fuč. :mrgreen:
Přivedl mě k nim kolega z olej fóra,který je sedlá 2 roky a maximální spokojenost :!: Je z Brna :lol: a není to nějaký spořič za každou cenu,ale má poměrně velké zkušenosti s auty a tyhle gumy i jiné testoval na okruhu v Brně.Já je doporučil třeba kolegovi na citroen fóru a ten si jen pochrochtává. U těch pneumatik je i diskuze,takže si můžeš počíst.Jo a ten kolega se jmenuje Hombre. :lol:
miroslav lengyel

Příspěvekod buddha.ms » sob 11 dub, 2015 3:47 pm

Tohle diskuzní fórum o modelové železnici a Vy se tu bavíte o pneumatikách. Na konci platnosti zimních gum sundáváte mašinkám okolky a obouváte letní BARUMy? :D
buddha.ms

Příspěvekod Barbucha » sob 11 dub, 2015 3:48 pm

Dvacet let jezdím na GoodYaer a udělal jsem jednu výjimku (cosi korejskýho co se dává na nový auta) u zimních, protože zimy už nejsou to co bývaly. I když v testech byly na sněhu úžasné, na mokru úžasnější,… Tak jsem byl rád, že jsem toho sněhu moc nepotkal. Gumy mám ještě v pohodě, auto určitě přežijí.
Barbucha

PředchozíDalší

Zpět na Modelové kolejiště