Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Vy už mě fakt pěkně štvete.Každý si tu staví,buduje,drátuje a já jenom kulový.Michale klube se pěkné zákoutí.
miroslav lengyel píše:milan ferdián píše:Vy už mě fakt pěkně štvete.Každý si tu staví,buduje,drátuje a já jenom kulový.Michale klube se pěkné zákoutí.
Ale zase vedeš v počtu příspěvků.
milan ferdián píše:Vy už mě fakt pěkně štvete.Každý si tu staví,buduje,drátuje a já jenom kulový.Michale klube se pěkné zákoutí.
Petr S. píše:milan ferdián píše:Vy už mě fakt pěkně štvete.Každý si tu staví,buduje,drátuje a já jenom kulový.Michale klube se pěkné zákoutí.
To víš Milane , na tu H0 je líp vidět a tak to přibývá .
Michal Šuhajda píše:Mlha mě vyhecoval a počasí příznivé (od neděle prší), takže práce trochu pokročily.
Stav včera večer: Na všech modulech je základní vrstva Styroduru pro stavbu krajiny.
na
na všech modulech je přilepená první vrstva korkového podloží pod kolejemi. Druhá vrstva (pro každou kolej zvlášť) je zatím jen na prvním modulu.
Ještě váhám co se týká velikosti a námětu vlečky. Zatím připravím jen odbočnou výhybku a pak se uvidí.
Původní nápad byl PREFA, ale na rozumnou vlečku není příliš místa. Uvažuju i o rozšíření na extra díle, ale zatím jsou to jen úvahy. Nejraději bych podnik, kde užiju vozy Raj, případně sypáky a plošinové a nízkostěnné vozy (Pao, Nas apod.), ale možná skončím u jednoduché vlečky ala Ostrachema.
Pokud máte nějaký dobrý tip, budu rád, když se podělíte.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků