Quo Vadis, diskuze.modely.biz?

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Quo Vadis, diskuze.modely.biz?

Příspěvekod Barbucha » ned 29 bře, 2015 6:53 pm

Hele, já budu kelebrita, až dodělám ten vlakodrom, pak si mě můžete vystavit a po smrti dát i do lihu. Nějakýho maskota tu potřebujete, ne?
DR, H0, epocha III c, v neplánované pauze.
Barbucha

Příspěvekod fulda » ned 29 bře, 2015 6:55 pm

Barbucha píše:
milan ferdián píše:Jde vidět,že Tomáš se hodně mýlil a já také.Tolik novinek co se na nás v této chvíli navalilo,to se nám nikdy ani nezdálo :lol:

Jo, kdo má přitom dělat, když chodí furt nový zprávy?

Jak se pozná, že je venku hnusně...
Milion zpráv za den.
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
fulda

Příspěvekod miroslav lengyel » ned 29 bře, 2015 6:59 pm

milan ferdián píše:
Pánové,vy dva,víte o tom,že jsme v Zákupech o vás diskutovali s ostatními členy modely.biz? :lol: :lol: :lol: Samozřejmě jen v dobrém. Už jste celebrity... :wink: .

Ty brďo,to je jak v Mnichově,o nás bez nás. :mrgreen:
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » ned 29 bře, 2015 7:01 pm

Barbucha píše:No jistě, ty chytrej a jak se budu obohacovat? Jak budu rozvíjet nové obzory? Kdo mě požene přes úskalí vpřed? Když nebudu vědět co je novýho? :roll:
Zkusím to napřed u tebe, jak to bude fungovat. :mrgreen:

No tak u mě se určitě neobohatíš,ale můžeš to zkusit tady. :lol: :lol: :lol:
http://www.stummiforum.de/viewtopic.php ... &start=600
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » ned 29 bře, 2015 7:03 pm

fulda píše:Jak se pozná, že je venku hnusně...Milion zpráv za den.

Jindro,počasí s tím nemá co dělat,čekám až mi uschne lepidlo. :D Ale kdyby se ti tví souvěrci neflákali,tak bych teď mohl zapojovat reverzní moduly. :mrgreen:
miroslav lengyel

Příspěvekod fulda » ned 29 bře, 2015 7:10 pm

miroslav lengyel píše:... Ale kdyby se ti tví souvěrci neflákali,tak bych teď mohl zapojovat reverzní moduly. :mrgreen:

To víš, agrotechnické lhůty nečekají a jak už někdo řekl: Kompjůtr nepodojíš.
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
fulda

Příspěvekod miroslav lengyel » ned 29 bře, 2015 7:13 pm

Tak to je ovšem jiná,já myslel,že se tvůrci flákají,ale pokud sází kedlubny a zelí,tak to se dá pochopit. :lol:
miroslav lengyel

Příspěvekod Barbucha » ned 29 bře, 2015 7:43 pm

Koukám, že elekronici milují "práce na podzimku", já čekám na čidla měsíc a půl. Jak mám pak předvádět novinky?
Barbucha

Příspěvekod Ferda » ned 29 bře, 2015 8:43 pm

Barbucha píše:... Jak mám pak předvádět novinky?

Zkus to s těma kedlubnama. Ty budou v létě s jistotou. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
H0 III-IV. Dokonalost je sen!
Ferda

Příspěvekod Barbucha » ned 29 bře, 2015 9:04 pm

Pokud je nesežere ruskej brouk…
Aspoň vidím, že jsem se měl vyfláknout na pokrok a používat osvědčené kolejové kontakty :-D
Barbucha

Příspěvekod Tomáš » čtv 02 dub, 2015 9:54 am

No musím uznat,že příspěvků se tu ukázalo víc než dost ALE...

Milane řekl bych,že se na mém i tvém názoru moc věcí nemění. Možná si to jen někteří víc vzali k srdci a možná to cítí podobně jako já....to si musí přebrat každý sám.
Kdo přispěl k diskuzi : Ferda,Barbucha,miroslav lengyel,Myšpulín,mlha,mizl,fulda = to jsou ti,bez kterých by toto fórum už nemohlo dál existovat. Od nic se to dá očekávat že přispějí. K nim bych ještě přidal: MirekTT, Jarda H. , radekkrupka, vvitty, TTmili, pekl024, Michal Šuhajda, Petr Zatrepalek, JBr, George V. , chameleon, petrh, mnitka, Tkadlec Jaroslav , BohousP, .. no jestli jsem na některého "matadora" zapomněl tak se omlouvám,ale tyto jména mě nejvíc utkvěli..asi se tu potkáváme nejčastěji. To jsou ti kteří chodí "s kůži na trh" toto fórum velmi obohacují a přispívají k tomu aby informace byly maximálně dostupné nám všem. Stačí se kouknout na jakékoliv jejich téma a každému musí být jasné kdo toto fórum živí. Samotným "bohem" na pomyslné hoře Olymp je jméno Ferdián.
Takže to bude maximálně tak 30 velmi aktivních členů,ale co ten zbytek ? Je tu registrováno 3487 uživatelů? Proč tu nejsou ukázky od ostatních uživatelů? Jen v sekci "modelová kolejiště" je 340 témat. To skutečně všichni pouze plánují? Velmi si vážím těch co se s námi podělí o své výtvory. ...Ano zazněl tu názor,proč bych tu měl prezentovat,když to není dokonalé...no dobře,ale pak by stačilo uzavřené fórum,pro pár nejšikovnějších členů,kteří by přidávali své věci do světa a tím by to končilo...Nemůžu to rozumně vyfotit..tohle chápu i já sám jsem s tím měl dost problémů. Těšil jsem se zcela napružen,jak se budu moci pochlubit svým výtvorem,ale právě ty zbrklé fotky to občas degradovali na úplný paskvil. Ale jak jinak se to naučit. Každý to neumí tak dokonale jako třeba Michal z Trainmanie.
Když budu mluvit sám za sebe,určitě jsem zde měl plno témat,které nikoho neobohatili, možná aspoň pobavili,ale i přes to jsem se snažil debatu obohacovat o různé návrhy,nápady a možná i šílené projekty. Ničeho však nelituji, i ta tvrdá kritika,která sice někdy bolí,ale je upřímná,vede k posunu někam do vyšších pater. Vzpomeňme na můj projekt Brněnských brejlovců, kolik lidí bylo do tohohle šíleného projektu zapojeno. Určitě si dost lidí myslelo,že to nemůže dobře dopadnout...a hle ..aspoň dle mého názoru a nadšení to dopadlo na 110%. Však bohužel s tím souvisí i to,že i několik dalších nadšenců sdílelo mé nadšení a vyžádalo si podklady a doplňky. O to víc mě mrzelo,že až na jednoho, jsem nikdy jejich úspěch neviděl. Proč? Stydí se za něj? Vždyť není nic hezčího,než se o svůj počin podělit s partou stejně šílených lidí.
Takže zamyslete se nad tím hlavně vy nově příchozí. A snažte se alespoň trochu nově obohacovat toto fórum nejen diskuzí. Není uměním informace pouze vysávat,ale přidávat i ty své ostatním.

Ámen! :mrgreen:
"TT" - NYNÍ UŽ DCC - IV 1985-1995 (pád ČSD)
Tomáš

Příspěvekod knavi » čtv 02 dub, 2015 10:51 am

Tomáš píše: Takže to bude maximálně tak 30 velmi aktivních členů,ale co ten zbytek ? Je tu registrováno 3487 uživatelů? Proč tu nejsou ukázky od ostatních uživatelů? Jen v sekci "modelová kolejiště" je 340 témat. To skutečně všichni pouze plánují? Velmi si vážím těch co se s námi podělí o své výtvory. ...Ano zazněl tu názor,proč bych tu měl prezentovat,když to není dokonalé...no dobře,ale pak by stačilo uzavřené fórum,pro pár nejšikovnějších členů,kteří by přidávali své věci do světa a tím by to končilo...
A snažte se alespoň trochu nově obohacovat toto fórum nejen diskuzí. Není uměním informace pouze vysávat,ale přidávat i ty své ostatním.

Ámen! :mrgreen:

Sám za sebe můžu říct (napsat), že jsem svoje výtvory tady prezentoval třeba odkazem na fotky na rajčeti. A to nejenom můj vlakodrom. Je to v sekci pro neumětely, nemodeláře, takže asi i proto byl ohlas minimální. A taky jsem přispěl i nějaké postupy a nástroje samodomo, pokud jsem měl co. Tady je vidět, jak každý sleduje jenom to svoje, z vlastní zkušenosti v oboru vím, že čím jsou moje vědomosti obsáhlejší, tak ty prkotiny (pro mě samozřejmosti) už jenom přelítnu a nereaguji na ně. Kdo nic neví, tak se může jenom ptát a pokud moje zkušenosti a výtvory jsou na úrovni žáka první třídy, tak mezi gymnazisty sedím jak myška a poslouchám, co kdo utrousí za moudrost, i když mnohé neupotřebím, neb nechci na gympl, ale na průmku (neboli nemodelařím, ale hraju si s vláčky)... Někdo zkrátka má co zajímavého nabídnout světu (těch 30 aktivních) a někdo je holt méně aktivní, byť se rád kochá výtvory ostatních. Mezi ně patřím i já, sleduji s přestávkami toto fórum už nějakých 7 let...
knavi

Příspěvekod miroslav lengyel » čtv 02 dub, 2015 11:07 am

Ahoj Tome,začínám mít vážné podezření,že na tebe skočila nějaká jarní depka nebo že nemáš do čeho "píchnout". :D Nejvíc jsi mě ovšem dostal tím,že jsi mě zařadil do kategorie obohacovačů, :lol: čímpak já asi tak mohu někoho obohatit? :shock: Heleď se,jsou prostě lidi družní,jako já, :lol: co mají potřebu si s někým stejně postiženým občas "pokecat",byť je nikdy neviděli nebo se snaží trošku pomoci.Nu a pak jsou ti druzí,kteří sem přijdou pro radu a když ji naleznou,tak nemají potřebu zde dále diskutovat,chlubit se atd.Někdo třeba nakonec se stavbou ani nezačne nebo kolejiště nedostaví,někdo nakonec vše z nějakého důvodu prodá.....
Jsem členem i na jiných fórech,kam jsem si také původně přišel pro radu a nakonec občas přispěji také.Nutno ovšem říci,že jsem také na fóru,kde si občas něco přečtu,ale nijak zvlášť se tam neprojevuji.Koneckonců jsem tam nepřišel pro radu,tu jsem dostal ještě před přihlášením,ale občas tam nějaké to "moudro" napíšu. :lol:
Ber to tak jak to je a místo psaní si hrej s "vláčky",ušetříš si zbytečné nervy,protože na tom stejně nic nezměníš. :wink:
miroslav lengyel

Příspěvekod Tomáš » čtv 02 dub, 2015 11:15 am

Máš tam bezmála 2540 tak to asi mluví za vše. Obohacovat debatu můžeš i odlehčením tématu,podobným příspěvkem. :D
"TT" - NYNÍ UŽ DCC - IV 1985-1995 (pád ČSD)
Tomáš

Příspěvekod miroslav lengyel » čtv 02 dub, 2015 12:08 pm

Ježíši,tak já mám 2540 příspěvku,tak to jsem vlastně top kecka :!: Budu se muset umírnit. :idea:
miroslav lengyel

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)