Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Barbucha píše:milan ferdián píše:Jde vidět,že Tomáš se hodně mýlil a já také.Tolik novinek co se na nás v této chvíli navalilo,to se nám nikdy ani nezdálo
Jo, kdo má přitom dělat, když chodí furt nový zprávy?
milan ferdián píše:
Pánové,vy dva,víte o tom,že jsme v Zákupech o vás diskutovali s ostatními členy modely.biz?![]()
![]()
Samozřejmě jen v dobrém. Už jste celebrity...
.
Barbucha píše:No jistě, ty chytrej a jak se budu obohacovat? Jak budu rozvíjet nové obzory? Kdo mě požene přes úskalí vpřed? Když nebudu vědět co je novýho?![]()
Zkusím to napřed u tebe, jak to bude fungovat.
fulda píše:Jak se pozná, že je venku hnusně...Milion zpráv za den.
miroslav lengyel píše:... Ale kdyby se ti tví souvěrci neflákali,tak bych teď mohl zapojovat reverzní moduly.
Barbucha píše:... Jak mám pak předvádět novinky?
Tomáš píše: Takže to bude maximálně tak 30 velmi aktivních členů,ale co ten zbytek ? Je tu registrováno 3487 uživatelů? Proč tu nejsou ukázky od ostatních uživatelů? Jen v sekci "modelová kolejiště" je 340 témat. To skutečně všichni pouze plánují? Velmi si vážím těch co se s námi podělí o své výtvory. ...Ano zazněl tu názor,proč bych tu měl prezentovat,když to není dokonalé...no dobře,ale pak by stačilo uzavřené fórum,pro pár nejšikovnějších členů,kteří by přidávali své věci do světa a tím by to končilo...
A snažte se alespoň trochu nově obohacovat toto fórum nejen diskuzí. Není uměním informace pouze vysávat,ale přidávat i ty své ostatním.
Ámen!
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků