Takže Michal měl pravdu. Kolej u sila měla jen 45 cm, což je dost málo. Tak na jeden vůz by to stačilo. Možná i dva. Kdybych počítal s českými Hadgs (jeden nepovedený mám

), které by měly mít cca 135 mm, zůstalo by mi 170 mm prostoru na lokomotivu. Kdybych objížděl se svou nejdelší lokomotivou, což je Sergej, zůstalo by mi ještě dva cm místa. Kdybych si koupil/postavil svoji nejoblíbenější parní lokomotivu, což je Štokr, chybělo by mi dva cm. Řešení jsou dvě. Jedno je objíždět po kolleji u budovy, ale zde bude skaldiště s rampou (není v plánku). Druhé řešení je velice jednoduché a opět použitelné doma i na setkání. Vložit mezi poslední dva díly krátký díl, který o deset centimetrů prodlouží celou vlečku a dokonce i vlečku pro Falls (ano, na plánku je 11, ale jsem pesimista). Což zas tak situaci nezmění, plánuji jich přistavovat maximálně pět najednou (víc jich nemám

) Potom se ještě nabízí řešení vložit díl delší, kvůli případnému provozu na setkání. Nicméně na doma by mi to mohlo stačit i bez prodloužení - 10 cm díl zde byl kvůli možnosti prodloužení i doma. Pouze možnosti - dodělat se dá kdykoliv. A to jsem vymýšlel i to, že prodloužím zkosenou část, než mi došla výhoda modulů - variabilita na rozhraní
Dále jsem upravil pravé zhlaví. Jedna kolej zde měla poloměr R420. Nyní je nejmeší R600 a to kolej od výhybky k výtopně směřující na vlečku. Vlastně kecám. Nejmenší poloměr je R400 a to na obloukových výhybkách před stanicí. Nebude s tím případně problém na setkání
A třetí téma - výhybky volně ložené uprostřed plánku jsou mé skladové zásoby, symetrické považujte za neseskládané stavebnice. Z těchto budu stavět SN. Dohromady všech výhybek bude maximálně dvacet, zbytek, tj. 4 ks, prodám. Klidně na přání poskládám celé z kovu, kdyby měl někdo v budoucnu zájem. V dalekém budoucnu, až bude venku opět sychravo.