Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
mpirkl píše:Tak tu máme nový den a já přicházím s novým upraveným plánem. Dvoukolejku jsem s těžkým srdcem zrušil. Už tam je i vratná smyčka (dá-li se to považovat za vratnou smyčku). Před rotundou bude točna a okolo dodělám depo.Elko ještě také doladím ,asi nějaká menší fabrika ,pila nebo něco podobného. Sice to znovu nebude dle vašich představ ,ale malí pokrok tam snad je (doufám)
milan ferdián píše:mpirkl píše:Tak tu máme nový den a já přicházím s novým upraveným plánem. Dvoukolejku jsem s těžkým srdcem zrušil. Už tam je i vratná smyčka (dá-li se to považovat za vratnou smyčku). Před rotundou bude točna a okolo dodělám depo.Elko ještě také doladím ,asi nějaká menší fabrika ,pila nebo něco podobného. Sice to znovu nebude dle vašich představ ,ale malí pokrok tam snad je (doufám)
No tak momentTo kolejiště bude tvé,né naše.Velmi rychle se vzdáváš
Všechno jde,jen trpělivě hledat.My tu nejsme od toho,aby jsi se nám zavděčil
.Takže dvojkolejka zpět do hry.
MIKO-VLAKY píše:Ahoj!
A až v té smyčce vlak otočíš, jak ho vrátíš zase do původního směru?...
milan ferdián píše:No dívej se,ty jsi si sám,krůček po krůčku pomáháš dosáhnouti svého cíle.Falešná dvojkolejka,co ti název říká?Nalevo o patro níže v tom elku vratný oblouk.Pod stanici druhý vratný oblouk.Na depo se vykašli,protože točnu budeš mít zbytečně předimenzovanou.A tam kde právě byla ta rotunda,veď lokálku a na levé straně v elku ukončí stanici trať,tak jak jsi měl původní návrh.
MIKO-VLAKY píše:Ano, tak. Stejný princip falešné dvoukolejky je v mém předešlém nákresu. Akorát nádraží je šikmo opačně - tedy z levého dolního rohu nahoru do pravého. Když otočíme nádraží do druhé diagonály, bude to samozřejmě lepší pro napojení jednokolejky v pravé části nádraží (místo v levé), ale zároveň se tím podstatně zkrátí staniční koleje, protože tato diagonála je kratší... Mám ti to vynést?
Uživatelé procházející toto fórum: nebel a 4 návštevníků