Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Barbucha píše:mpirkl píše:Co se týče práce na panelu ,tak jsem uvažoval o dvou variantách.
První varianta je, že by uprostřed panelu byl montážní otvor ,který by se během provozu zakryl „deskou s krajinou“.
Druhá varinta je ,že by „eLková část“ byla modul a při práci v zadní části bych ji jednoduše odpojil. Na zdech by byli pojezdy a celí panel bych jednoduše odsunul a mohl pracovat v zadní části. Něco jako „šuplík“
Nejde jen o samotnou montáž, ale podle pana Murphyho se na tom nejméně dostupném místě budou vykolejovat vlaky, i kdyby to byla naprostá rovina.
sidlo píše:Levé koncové nádraží. Stoupání bude vycházet příliš prudké. Stanice je moc krátká. Po doplnění výhybek nutných pro objetí lokomotivy zbyde velmi krátká staniční kolej.
Tu dvojkolejku bych navrhoval zrušit. Je na ní málo místa. Na pravém zhlaví chybí kolejová spojka.
Držel bych se osvědčených schémat, např 6. téma http://mujweb.cz/masinky2003/navrh_kolejiste.html
milan ferdián píše:Tak si představte,hrabal jsem se v archívu a juklo na mě kolejiště (sice jen skica) i s provozem,tak akorát na tu plochu.Všichni zralí matadoři to kolejiště znají.
MIKO-VLAKY píše:Klucí!
Včera v noci jsem se převaloval v pelechu a když jsem konečně zabral, zdálo se mi toto:
V rychlosti jsem to načrtl.
Hmm, a nejde to zase odeslat celé....jenom levá část...
MIKO-VLAKY píše:Ahoj, jmenovče!
Když mně to z AutoCadu nějak nejde odeslat ve formátu jpg. ! Díky Barbuchovi a jeho radě jsem to nyní poslal alespoň jako sejmutí obrazovky...
Toto téma mě dráždí, protože je dle mého názoru daná plocha pro HO ve dvoukolejce téměř nevhodná...
Zhlaví jsem nějak moc neřešil, nejdřív je potřeba to nějak šikovně natrasovat.
milan ferdián píše:MIKO-VLAKY píše:Ahoj, jmenovče!
Když mně to z AutoCadu nějak nejde odeslat ve formátu jpg. ! Díky Barbuchovi a jeho radě jsem to nyní poslal alespoň jako sejmutí obrazovky...
Toto téma mě dráždí, protože je dle mého názoru daná plocha pro HO ve dvoukolejce téměř nevhodná...
Ty to víš,já to vím,ostatní to taky ví,jen ten budoucí majitel kolejiště to nechce vědět.
mpirkl píše:milan ferdián píše:MIKO-VLAKY píše:Ahoj, jmenovče!
Ty to víš,já to vím,ostatní to taky ví,jen ten budoucí majitel kolejiště to nechce vědět.
Ale já se nebránim změnám, proto se to tu snažím rozebrat
mpirkl píše:Teď trochu mimo. Jak vložím točnu do plánu? Mám wintrack8 odsud.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků