Čo sa týka cien toho príslušenstva tak ako pardon nestačím sa ani diviť, nedávno známy priniesol pár geoline koľají a výhybiek a stavia si z toho koľajisko, chcel aby som mu to naprogramoval. (Bohužiaľ sa nedal odhovoriť na iný druh koľajiva) Pritom ako som to mal na stole som si nezabudol všimnúť tých absurdných cien na obaloch, dekodér do výhybky, elektrický prestavník... takto ho normálna výhybka vyšla cez 60€ a angličan či trojcestná na viac ako 120€!!! čo je na kúsku plastu a kovu za 120€? naviac tých prestavníkov musel meniť asi 5ks pretože niektoré vôbec nereagovali a niektoré prestavovali iba do jednej strany!
Keď som chcel prestaviť niečo v CV tak Z21 to ani nechcela spraviť lebo hlásila errory a multimouse takisto s errormi, ale prešlo to, čo to je k***a za produkty?
Dekodér na rozpojovaciu koľaj za 40€ a ani nefunguje podľa návodu programovanie? nedá sa mu zmeniť adresa atď...WTF???
Takže nielenže je to cenovo prestrelené, ale ešte to ani nefunguje ako to má? Ako pradon ale Roco si nezaslúži ďalej fungovať.