Zdravím.
Měl bych dotaz ohledně moderní budovy nádraží ve velikosti TT případně TT/HO. Stavím nové digitální kolejiště a mám na něm větší nádraží, které bych chtěl aby mělo moderně vyhlížející budovu nádraží a nástupiště (ještě nevím zda krytá či nekrytá). Nevíte jaký výrobce vyrábí stavebnici takového nádraží - našel jsem akorát hradlo Dosse-Nord od fa. AUHAGEN jinak nic. Firma AUHAGEN dělala v minulosti i nádraží ale to bylo na pohled hrozné - však už ho z nabídky stáhla. Stavebnice budovy může být i papírová (mám zkušenost, že dobře udělaný papírový model budovu je mnohdy lepší než některé tovární plastikové modely. Je zvláštní že všichni výrobci stále prferují výrobu historických budov nádraží??? Nevidím důvod, vždyť výrobci loko dělají nejnovější typy mašin i vagónů. Máme se synem i staré analogové kolejiště (ze starých plechových kolejí ZEUKE), kde mám samozřejmě budovu nádraží starou a ta se tam i hodí, ale nové kolejiště bych chtěl mít jiné modernější. Možná tento problém trápí i další modeláře. Děkuji za každou odpověď. Hlavni