Při sledování témat "Moduly" nebo "Modelové kolejiště",tak jak říkám ve své oblíbeně větě
"....tiše Vám závidím...".Ti co se plánují stavbu domácího kolejiště,ví do čeho jdou a těší se.Ti co si zamilovali moduly,tak též.Ikdyž jsem plně vytížen publikační činnosti,modelařina mi hodně chybí,hlavně ty moduly.Je to láska až do hrobu

.Měl jsem Vám prakticky a foto prezentovat jak lze využít dobře upravené domácí kolejiště pro začlenění do modulových layoutů v praxi.Sešlo z toho z důvodu,že už není kde prezentovat praktickou ukázku.Prezentace měla proběhnout na setkání v Kozově v roce 2016.Otázkou je zda vůbec Kozov ještě bude.Pro některé kolegy je Morava strašně vzdálená země.
Vyvstala otázka z mé strany,jak dál?V M.D.L. nemá cenu pokračovat,stavět domácí kolejiště též.Začlenit se mezi kolegy z Kunčic,proč ne,ale jsou to HO nulkaři a jedno staré přísloví říká "..starého psa novým kouskům nenaučíš"

.Jsou tu i klučinové z MODULY OLOMOUC,ta myšlenka,též není k zahození,ale mají ve vínku TT/1:120

.
Vypadá to,že rozhodnutí prostě nechat uležet a jen čas ukáže,kam,kde a jak pokračovat.Zda s modelařinou definitivně skončit (věnovat se jen publikacím) nebo začít budovat v našem kraji razovitem,ostrůvek.Nemilován,zatracován,
kamenován

.