Zdravím.
Sehnal jsme krásnou téměř novou loko E95 TT od fa. BRAWA, která se již nějaký čas nevyrábí. Potřeboval bych ji opadtřit dekodérem. Zakoupil jsem NEM 651 od fa. Kuehn N45-P se kterými mám dobré zkušenosti. Návod k loko si stáhnul z oficiálních stránek BRAWA. Cizí řeči moc neumím tak jsem použil překladač v PC ale moudrý z toho moc nejsem. Nemáte prosím někdo s digitalizací této loko nějaké zkušenosti? Co jsme pochopil z překladače, musí být použity dva dekodéry a u jednoho dekodéru musí být vypnutá kompenzace zátěže pokud je tím dekodér vybaven. Nevíte prosím zda je Kuehn N45-P kompenzací zátěže vybaven, případně jak se kompenzace vypne.
A lze vůbec jednu loko vybavit dvěma dekodéry? Nemohou se zničit? Byla by to poměrně draha zkušenost. A vlastně proto jsem se zaregistroval do Vašeho fóra, protože už nevím koho bych se zeptal. V digitálu jsme ještě začátečník (začínal jsme modelařit v sedmdesátých letech s mašinkami Zeuke) dokáži přiřazovat adresy a jezdit s centráloun lokomauz od fa. ROCO - dál jsme se zatím moc nepustil. Děkuji za Vaše odpovědi. Hlavni