Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Co já si pamatuji,tak volně ložené duté cihly,červená cihla na paletách,obrubníky stažené ali páskou,kameninové roury volně ložené,ale zajištěné,plynosilikátové (popílek) tvárnice volně ložené,jako by ve velkých balících ,betonové výrobky všeho druhu ,jako roury,dlažba na chodníky.
xxvojtikxx píše:Mám dotaz na znalé, co všechno se dá převážet v nákladních vozech Es?
Co bych tak tipnul je určitě uhlí, pak klády? Třeba dvoumetrový a převázaný páskem jako na Eas-u? A co dál? Štěrky? Šrot? Přemýšlím co originálního do nich nasypat.
A pak ještě jeden dotaz, na čem se vozí dvojkolí? Na nějakých plošiňácích? Nebo by šly hodit i do těch Es-ek?
Napiště prosím všechno co vás napadne, případně potvrďte jestli se nemýlím v tom co říkám?
Sandy píše:...podle epochy ! Dřevěné bedny se stroji a zařízeními, ocelové ingoty, dřevěné klády volně "naházené", železný šrot, panely, ... V 70. a 80.letech v podstatě všechno, na co si vzpomeneš.
xxvojtikxx píše:díky všem!
daly by se ty dvojkolí vozit i na Pao, Px, případně Scmms když vycházím z toho, co se dá v TT sehnat za polotovary? nebo je to spíš na Res a podobné nízkostěnné, aby ty kola "nevypadly bokem"?
Sandy píše:tak to budeš muset zabezpečit lepší ( třeba do Res nebo Eas ).
xxvojtikxx píše:ještě jeden dotaz (nechce se mi zakládat další téma): Na co jsou vlastně na bocích vagónů ty háky / kotvičky?
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků