To flokování vypadá opravdu dobře, akorát si tak říkám, že 90% vlaků bude v této stanici jen čekat na vykřižování, protože představa zaměstance provádějícího v té džungli jakkoukoliv činnost mně moc nenadchla..
Ahoj, no jak jsem psal v clanku, je tezke se rozhodnout jestli jsem to prehnal nebo ne viz. prilozeny obrazek. Je to pohled na stavedlo v Cercanech ktere jsem mel jako vzor ke stavbe. Nevim jak moc je ta stanice fregventovana nebo ne, ale zarostla vypada slusne. Ahoj Cipisek
Nevim jak moc je ta stanice fregventovana nebo ne, ale zarostla vypada slusne.
Dvojkolejka se silnou příměstskou dopravou (30min takt do Prahy), náklady také jezdí. K tomu dvě lokálky. Možná to bylo foceno v době, kdy se čekalo na zázrak jménem "koridorizace" a kašlalo se úplně na všechno. Zázrak se už udál, dneska máme peróny, bělostný štěrk, návěstidla AŽD a spoustu dalších krásných nových věcí
Záleží co to má představovat. V době páry byly dopravní koleje bez trávy a hlavně plné uhlí a popela, na odstavných byla tráva po pás. Pamatuju z Jihlavy, že čím dál byla kolej od výpravní budovy, tím míň byl vidět vagon na ní odstavený. V dobách elektrických a motorových byla tráva prakticky všude, kromě hlavních tratí a manipulačních kolejí, kde se šibovalo, posunovači to stíhali zadupat . Já si myslím, že je to zelený akorát, v některých místech i málo . Pokud k výhybkám nemusel nikdo běhat tak ve zhlaví bylo zeleně dost. Tehdy nějak chyběly prachy na chemii, tak to bývala slušná džungle.