Já se nechci s nikým přít. Každej je zastánce toho svýho materiálu. Já pár věcí už z DTD postavil a nikdy jsem problém neměl. Teď jsem si navíc koupil "lamelovací frézku" takže spoje budou perfektní.Mimo jiné dnes se z Lamina dělá prakticky všechno a z OSB se staví celý baráky

.
Nástavba na tomto podkladu tedy bude z toho co se mi podaří reálně sehnat. Já se nebráním použití překližky ani laťovky,ale kdo ze stolařů s ní dnes dělá? Pár dílen jsem obešel a nikde jsem nepochodil. No někde mi aspoň nabídli že když si koupím celou plotnu tak mi ji naformátují,ale většina dílen mi řekla,že na to nemají ani kotouče a že těma na lamino se to řezat nedá. Obecně sehnat dnes někoho ochotného kdo se bude zabývat takovýma ptákovinama je umění. Třeba i z toho lamina bych potřeboval nařezat pásky 10x80cm. "Stavební hausy" všeho typu řežou nejmíň 25x50cm.
Takže řekněte mi kdo se bude v Brně a okolí zabývat mými přáními a není problém to celý dělat z překližky. Zatím jsem nikoho nesehnal,tak to vypadá na samo domo,tedy z dílů nařezaných v bauhausech a to jsou pouze DTD,OSB,MDF