Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Tomáš píše:No psal jsem že z toho chci dostat maximum. Navíc pokud budou dvě tratě,tak mi to nepřipadne moc.Spíš naopak jen 75cm na šíři stanice.
Montážní otvory netřeba. Právě jestli všude dostanu jsem zkoušel jako první. Úhlopříčky v rozích jsou nejzazším místem a dosáhnu tam celkem dobře. A to si můžu dát pod nohy ještě "plastovej bobek".
Ale pokud se ti to zdá moc,není problém tu šíři ubrat. Uříznout se to dá pořád,přidat už nikoliv.
pekl024 píše:Tomáši , budeš tam mít i smyčky ? Vejdou se ?
Petr
Tomáš píše:Na druhou stranu 70cm na obrátku stačí při R310 a těch 60cm na druhé straně se dá operativně zvětšit.
Tomáš píše:no tak pokud je šíře 75cm v TT na stanici až dost, raději bych to od 5cm smrskl na 70cm. On by byl už přesah přes předek skříňky 10cm. Při 70cm pouze 5cm.
Barbucha píše:Já ho nechci zlobit, jen mě to pobavilo. Já se na to dílo strašně těším, protože to bude po delší době větší (sic menší) domácí kolejiště, do kterého má autor chuť a prostor. A na 75 cm šířky musí vzniknout pořádná stanice, když i já jsem na 1/2 metru dostal 6 průběžných kolejí. Trochu mákněte a furt nás nenapínejte. Ať se můžem kochat aspoň návrhem.
milan ferdián píše:Barbucha píše:Já ho nechci zlobit, jen mě to pobavilo. Já se na to dílo strašně těším, protože to bude po delší době větší (sic menší) domácí kolejiště, do kterého má autor chuť a prostor. A na 75 cm šířky musí vzniknout pořádná stanice, když i já jsem na 1/2 metru dostal 6 průběžných kolejí. Trochu mákněte a furt nás nenapínejte. Ať se můžem kochat aspoň návrhem.
Dle dohody až na jaře.Tomášovi jsem nechal volný čas na doladění všeho potřebného mimo kolejiště.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků