Takže to postupně shrnu.
Jirkah : No prvně jsem opravdu uvažoval,že použiji klasickou pracovní desku. Když jsem ji však kupoval do "pravé" kuchyně pro manželku,spočítal jsem že to moje účko by byla docela pálka. Navíc co kdybych jí měl pak lepší jak žena,to by asi nepřežila. Takže na skříňky položím 20mm DTD co se používá na podlahy. a nebo na sebe položím 2x 18mm a celý to prošroubuju. Ta 20mm by měla ale stačit díry v korpusech nejsou nijak velké.
Původně jsem taky uvažoval že si ty skříňky nechám postavit na míru,ale opět mě to nedovolila cena. Průměrná cena se pohybovala kolem 1000kč za skříňku.
cipisekmp Ano přesně toto byl ten záměr. Nechtělo se mi dávat X tisíc za skříňky,které by se musely nakreslit vyrobit atp. Navíc výška kuchyňské linky je akorát. Nemusím se hrbit a ani stoupat na špičky. Teď na tom bude deska co to celý zpevní a na ní pak teprve budou jednotlivý dílce kolejiště. Navíc budu vycházet z jednotlivých dílců,podobně jako Michal na Trainmanii,takže se to bude dát překlopit a otočit.
hank61 skladovacího prostoru není nikdy dost. Navíc jste si možná ani nevšimli,že některé ty spodní skříňky mám udělané s horních aby jich bylo co nejvíc. Stačilo je pouze otočit vzhůru nohama a dodělat nožičky.
Krásně se mi to tam vlezlo,nic se nemuselo upravovat řezat atp. Za málo peněz mám dobrý základ. Ještě tam je velká rohová horní skříňka kterou si zasklím a dvě menší horní skříňky. Zbytek zdí stejně osázím vitrínkami. Na dvířka skříněk plánuji stejně časem nalepit fotografie co mám se železniční tématikou.