workous píše:No vida Jiří zase budujekonečně usazeno?
No snad je na chvili pokoj. Reading jsem vymenil za Bristol a hura pokracovat se stavbou.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
workous píše:No vida Jiří zase budujekonečně usazeno?
Jiri Dvoracek píše:chameleon píše:Tenhle segment jsem už viděl zatravněnej, s lampama apod. - téměř dodělanejVypadá to na předělávku
co se stalo s originálem - rozbil se při stěhování ?
To jsi videl naprosto spravneAno, je to predelavka, uz nekolikata a snad uz opravdu posledni
![]()
Jak jsem ho dodelal, tak jsem se na nej porad dival ze vsech stran a porad to nebylo ono. Skladiste vypadalo hrozne, o remize ani nemluve
Silnice byla otresna. Domeckum chybela patina atd. Tak jsem vyuzil zaminku stehovani, abych to cele predelal. Ale psst, nikomu to nerikej
milan ferdián píše:Jiří u tebe je problém v archetonické stylu.Ty tu máš použité na kolejiště různé typy staveb,to by ani tak nevadilo.Problém je,že každá stavba je z jiné evropské země.Takže ti vzniká druhý zmenšený Brusel.Proto ti vizuální pohled na kolejiště nesedí.
Rocky_MK píše:Jak se, prosím, jmenuje ta modrošedá souprava? Vídávám ji v Brně a hrozně se mi líbí. Rád bych ji měl jednou na TT kolejišti...
rendo píše:odvodnovaci zlab mas napriklad tu http://www.modelova-zeleznice.cz/odvodnovaci_zlab.php
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků