Moderátor: Michal Dalecký
radeksindy píše:...
milan3791 píše:zdravím. Plánuju si v novem domku postavit kolejiště a stále se nemohu rozhodnout jaké použít kolejivo. Rozhoduju se mezi PECO 75 nebo Tillig elite. Doma mám spoustu vyhybek a kolejí Pilz, ale ty necham nejspise do skryteho nadrazi. Nevím jestli je mezi něma nějaký zásadní rozdíl. Plánuju DCC, ale to až nasetřím na nějakou startovni sadu. 15 let jsem se tomu nevěnoval tak jsem z toho docela vypadl. Cena není uplně rozhodující.
Myšpulín píše:Pilz lze překolejnicovat na pruty z nového materiálu. Prodávají se k flexi kolejím.
michal_n_cz píše:Myšpulín píše:Pilz lze překolejnicovat na pruty z nového materiálu. Prodávají se k flexi kolejím.
myslím, že Tillig už to kolejivo Code 100 ani nedělá, navíc pod Tilligem už to kolejivo Code 100 mělo užší patu koleje - to pak bude ve starém podloží dost volné - někde pak může být rozchod mimo toleranci.
milan3791 píše:zdravím. Plánuju si v novem domku postavit kolejiště a stále se nemohu rozhodnout jaké použít kolejivo. Rozhoduju se mezi PECO 75 nebo Tillig elite. Doma mám spoustu vyhybek a kolejí Pilz, ale ty necham nejspise do skryteho nadrazi. Nevím jestli je mezi něma nějaký zásadní rozdíl. Plánuju DCC, ale to až nasetřím na nějakou startovni sadu. 15 let jsem se tomu nevěnoval tak jsem z toho docela vypadl. Cena není uplně rozhodující.
Barbucha píše:Já jsem začal skryťák dělat v Pilz, abych "ušetřil", protože jsem měl dost výhybek ze staršího kolejiště a něco přikoupil. První zkoušky ok, po 14 dnech se to nějak začalo sypat. Tu vyletěl jazyk z toho skvělého bazmeku (posuvníku), tam zase blbnul kontakt, pak byly problémy s přítlakem jazyků, takže mašiny projížděly na heslo a šlo to všechno ven.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 11 návštevníků