Janek.KP píše:Zatím nic, zkouším si ještě jednou cvičně překreslit stanici Kouty nad Desnou, jsem si říkal, kdybych to nějak upravil... překreslil... vygumoval, roztrhal a VYHODIL, tak bych udělal nejlíp
Vydržet,vydržet říkával mi kolega Roy Kroc

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Janek.KP píše:Zatím nic, zkouším si ještě jednou cvičně překreslit stanici Kouty nad Desnou, jsem si říkal, kdybych to nějak upravil... překreslil... vygumoval, roztrhal a VYHODIL, tak bych udělal nejlíp
Janek.KP píše:Teď nad tím plánkem sedím, ale mám pouze TILLIG šablonu s EW3 a tedy úhel odbočení 12°. Tomáš, co staví Mutěnice, provedl úpravu výhybek na 10°, takže mu asi vzdálenosti +-vycházejí. Já jsem zkrácením osové vzdálenosti na 40mm a "abytovycházelopohledově" následným posunům budov a ramp vůči zkráceným výhybkám přišel o 200mm na první dopravní koleji( 1110mm původně a 910mm po úpravě ) Výsledek bych přičetl vlastní touze po dokonalosti bez patřičných znalostí a dovedností
mnoho povolaných, málo vyvolených...
Asi ponechám osovou vzdálenost osovou vzdáleností a stanu se taky 43mm barbarem
P.S. Asi Ti radši, Milane, zpracuji do nějaké použitelné formy informace z Metazu...
Luděk píše:369 mm.
Morris Zapp píše:Tak jsem ty EW3 ořezal na 10 stupňů a jestli jsem neudělal někde chybu ve výpočtu, tak to dopadlo takhle:
Morris Zapp píše:Mohl; pošli mi mail, sem to jde vložit jenom s falešnou koncovkou a stejně bychom to tu akorát plevelili - nebo má zájem ještě někdo?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků