Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Kladno to nefláká, mám stejnou zkušenost s Českou poštou. Včera mi při podávání zásilek z e-shopu přímo pracovnice sdělila, že jako prioritu mají nyní balíky do ruky, které doručují v rozmezí 2-3 dny (deklarují 24 hodin) a ostatní zásilky, že chodí 1-2 týdny.greenery píše:Kladno to asi fláká, já tento týden posílal dvě věci, druhý den to měli.
workous píše:Chtěl bych zeptat nepřišlo mi potvrzení o platbě - posílalo se? Bude zítra kniha dostupná v Řepích u Michala?děkuji za info
milan ferdián píše:workous píše:Chtěl bych zeptat nepřišlo mi potvrzení o platbě - posílalo se? Bude zítra kniha dostupná v Řepích u Michala?děkuji za info
Potvrzení o platbě jste mi zasílali.
Otázku na Řepy směrovat na Michala Daleckého.
Česká republika - podepsáno,odesláno.
Slovenská republika - podepsáno.
jafobe píše:na rozhraní Krkonoš a Jizerek už pošta s dobírkou dorazila![]()
veliké díky Milanovi i všem ostatním, kteří se na knížce podíleli
MkTT píše:Před chvílí jsem volal na prodejnu modely.biz a ptal jsem se na možnost osobního vyzvednutí objednané a zaplacené knihy. Bylo mi sděleno, že na prodejně žádné knihy nejsou, neví se kdy budou a až bude nějaká nová informace, bude to na internetu. Doslovně mi bylo řečeno: "Ta kniha je jako Yetti; všichni o ní mluví, ale ještě jí nikdo neviděl." Asi jsem si měl raději zvolit dodání poštou...
milan ferdián píše:.....neprozrazujte obsah.....ještě neobdrželi,se mohli též těšit.Děkuji.
MkTT píše:Je to jistě poučení pro příště. Myslel jsem si, že osobní odběr bude rychlejší, než zaslání poštou...
Doufám, že knihu do pátku získám. Pak odjíždím mimo Prahu a vracím se až v lednu. A to by byly smutné Vánoce...
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků