radeksindy píše:Můžete mi prosím v rychlosti napsat, co mi pro modulové ježdění (nikoliv příslušenství a další funkcionality) přinese navíc?
Nic. Basic bohatě dostačuje. Otravné na Basicu je to, že stejně jako u Digitraxů není automaticky přepínaná programovací kolej. U IBX II se výstup na programovací kolej automaticky přepíná podle toho co dělám v menu, u Basicu nikoli.
Takže u Basicu si v nádraží udělám kus kusé koleje na dvoupólový páčkový přepínač, pro jistotu se střední neutrální polohou a můžu programovací kolej přepínat ručně...
Anebo ještě jinak, nějakou starou kolej nechám částečně zarůst a zasypat s cca 15cm odděleným úsekem na programování.
Vrátil bych se k problému s ovladači. Nějaké informace tu zazněly, ale pro úplnost. Kromě továrních je tu Fred, Fredi, EWA, OTO,... Které z nich akceptuje Zababov, resp. Fremo na setkáních. A které jsou doma vyrobitelné (tj. sehnatelné součástky a bezproblémové oživení)?
K bezdrátovému ovládání (PaMi) - vím o něm, mám informace z více stran, ale nechceme být nekompatibilní. (Tedy taková je vize; pořád je ve hře nejlevnější varianta Roco myší.)
Radek